CaluDetect detecteerbare artikelen

Het premium A+ merk CaluDetect van Carel Lurvink biedt detecteerbare artikelen die zeer geschikt zijn voor de sectoren food en pharmacy. Voedsel is één van de belangrijkste factoren in ons leven. Om deze reden moet voedselveiligheid zo goed mogelijk worden gewaarborgd. De traditionele balpen is een voorbeeld dat nog (lang) niet van de werkvloer weg te denken is. Echter, er is ook geen hulpmiddel dat zo vaak zoekraakt of waarvan ‘ineens’ een onderdeel kwijt is. Dat mag natuurlijk niet in voedsel terecht komen. Keuringsinstanties zien daar dan ook streng op toe en als producent wilt u natuurlijk elk risico uitsluiten. Carel Lurvink biedt daarom een grote verscheidenheid aan professionele detecteerbare artikelen. Deze artikelen kunnen eenvoudig gedetecteerd worden, mochten ze onverhoopt in het product terechtkomen.

De detecteerbare artikelen zijn speciaal ontwikkeld om het risico op productvreemde delen in voedingsmiddelen te beperken. Deze artikelen worden ook wel HACCP producten genoemd. De betekenis van HACCP staat voor Harzardous Analysis and Critical Control Points, wat een risico inventarisatie voor voedingsmiddelen betekent. Ook voldoen de detecteerbare artikelen aan andere kwaliteitsstandaarden, zoals BRC. CaluDetect biedt de uitkomst voor (voedsel)veilige producties en werkomgevingen.
Om optimale hygiëne te behalen, zijn onze detecteerbare materialen goed en eenvoudig te reinigen en desinfecteren.

Assortiment

Wij bieden detecteerbare kantoorartikelen, detecteerbare disposables, detecteerbare verpakkingsmaterialen, detecteerbare bedrijfshulpverlening, detecteerbare gehoorbescherming, detecteerbare messen, detecteerbare werkmaterialen en detecteerbare schrijfwaren.

Alle producten hebben een lange levensduur en zijn detecteerbaar door het materiaal van de artikelen. De standaard kleur is blauw, een kleur die van nature niet voorkomt in voedsel. Daarnaast zijn veel artikelen in verschillende kleuren verkrijgbaar om gebruik in kleurcoderingsystemen mogelijk te maken. Onze CaluDetect detecteerbare artikelen zijn bestemd voor gebruik in omgevingen waar men met voedsel werkt. De detectie van producten is afhankelijk van veel parameters, zoals het type en de instellingen van de detector, het type voedsel dat wordt geproduceerd enzovoort. Daarom raden we aan om de producten op uw metaaldetector te testen voordat u een aankoopbeslissing neemt. Met de geschikte CaluDetect artikelen is een voedselveilige productie gegarandeerd.

De CaluDetect schrijfwaren lichten het toe

De CaluDetect schrijfwaren zijn gemaakt van speciaal detecteerbaar (duurzaam en flexibel) kunststof. Het kunststof bevat kleine metaaldeeltjes. Deze minuscule metaaldeeltjes zorgen ervoor dat het kan worden gedetecteerd door metaaldetectors en röntgenstraling. Veel pennen bestaan uit slechts één of enkele onderdelen. Ze zijn flexibel en moeilijk te breken.

De CaluDetect pennen hebben een vierkante behuizing, waardoor de pen niet kan rollen. Ook zijn de pennen gemaakt van een klein aantal onderdelen, wat zorgt voor een goede stevigheid. Daarnaast zijn de pennen gemakkelijk vast te maken aan een hanger of draagriem door de klem of het gaatje in de pen. De buitenkant van de pen zorgt voor een goede grip door de matte behuizing, waardoor de pen niet gaat draaien of glijden. CaluDetect beschikt ook over metalen pennen. Het elastische en resistente materiaal vermindert de kans op breken in kleine stukjes. Ook zijn deze pennen slagvast.
CaluDetect zorgt dus voor een veilige, hoogwaardige en zekere werkvloer.

Waarom Carel Lurvink als leverancier?

Bij Carel Lurvink bedienen we al 130 jaar kleine tot zeer grote organisaties. Door onze ervaring en brede kennis/specialisaties weten wij wat uw sector nodig heeft. Daarnaast beschikken we over verschillende productspecialisten die u de specificaties en geschikte toepassing kunnen toelichten en u als de beste kunnen adviseren. Door het nauw samenwerken met en leveren aan met zoveel verscheidende organisaties weet Carel Lurvink wat er speelt binnen elk vakgebied en wij delen deze kennis graag. Zo kunnen we van elkaar blijven leren. Er is ontzettend veel persoonlijke aandacht en u ontvangt daarom, indien gewenst, advies op maat. Wij zorgen voor een volledige service. Zo beschikken we over een grote magazijnruimte, waardoor we uitgebreide keuzemogelijkheden binnen ons assortiment en snelle leveringen bewerkstelligen. We helpen u graag aan een voedselveilige productie en zien u daarom graag online of fysiek bij ons verschijnen.