">

Ansell

Carel Lurvink is leverancier van veel grote merken, waaronder Ansell. Ansell biedt handbescherming die gebruikt kan worden in de industrie, medische sector, thuis en in gespecialiseerde omgevingen, zoals de farmaceutische sector en de micro-elektronica. Deze werkhandschoenen bieden bescherming tegen gezondheidsrisico’s zoals verwondingen, infecties of besmetting. Ansell ontwerpt, ontwikkelt en produceert een breed scala aan beveiligingsoplossingen die tegemoetkomen aan de steeds veranderende behoeften en eisen van hun markten en industrieën. Ansell streeft naar het creëren van geavanceerde oplossingen en technologieën die zorgen voor een veiligere en beschermde wereld. Hun streven is om een wereld te creëren waarin mensen optimaal beschermd kunnen worden tegen het risico waaraan ze worden blootgesteld. Bescherming is de primaire zorg, omdat miljoenen mensen over de hele wereld afhankelijk zijn van Ansell in hun professionele en persoonlijke leven.

Waarom Ansell handbescherming

  • Ruime keuze in kleur, maat, materiaal, eigenschap en veiligheidsklasse.
  • Beschermt vanuit hygiënisch- en veiligheidsoogpunt.
  • Kwaliteitsproducten voor een aantrekkelijke prijs.

Assortiment Ansell handbescherming

Carel Lurvink biedt meer dan 60 Ansell artikelen aan. Het assortiment bestaat uit veel verschillende werkhandschoenen voor veel verschillende sectoren. Het aanbod voor de industriële sector bestaat bijvoorbeeld uit werkhandschoenen voor de auto-industrie, metaalproductie, farmaceutische sector en de voedingssector. De producten voor de medische sector bestaan bijvoorbeeld uit chirurgische en onderzoekshandschoenen voor ziekenhuizen en andere medische en paramedische toepassingen. Zo hebben we nitril werkhandschoenen, vinyl handschoenen, hittebestendige werkhandschoenen, snijbestendige werkhandschoenen, leren werkhandschoenen en bijvoorbeeld thermo werkhandschoenen en nog veel meer keuze. Bekijk daarom het assortiment eens.

Carel Lurvink en Ansell handbescherming

Bij Carel Lurvink bedienen we al 130 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We weten wat er speelt op de werkvloer en hebben een zeer ruim assortiment handbescherming. We hebben een grote voorraad waardoor we bestellingen snel kunnen leveren.

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op de Ansell handbescherming:

  • Uitgebreide keuze.
  • Snelle levering en goede service.
  • Weten wat er speelt binnen ons vakgebied en delen deze kennis graag.