Carel Lurvink

CaluGuard disposable beschermende kleding

Carel Lurvink is leverancier van beschermende kleding die gebruikt kan worden in voedsel-, polyesterverwerkende en farmaceutische industrieën, bij schilder- en spuitwerkzaamheden, bij productiewerkzaamheden en industrieel onderhoud en in clean rooms en laboratoria. Deze beschermende kleding draagt ons eigen merk CaluGuard. Het assortiment is samengesteld op basis van de kennis die wij in de loop van vele jaren hebben opgebouwd, gecombineerd met de resultaten van gezamenlijk onderzoek met productspecialisten en klanten. Het assortiment CaluGuard beschermende kleding bevat (disposable) beschermende kleding voor het lichaamde handende armende benenhet hoofd en het gelaat

Waarom Carel Lurvink en CaluGuard beschermende kleding?

Onze CaluGuard beschermende kleding beschermt vanuit hygiënisch en veiligheidsoogpunt. Door volledig overzicht en door volledige betrokkenheid bij en controle op het productieproces weten wij veiligheids- en kwaliteitsstandaarden te waarborgen. We kunnen spreken van veilig geproduceerde kwaliteitsproducten, die we aanbieden voor een aantrekkelijke prijs.

Wij kunnen u door onze volledige controle een unieke combinatie van een hoge kwaliteit en een voordelige prijs aanbieden. Hiernaast heeft u ruime keuze in afwerkingen, kleuren en maten. We beschikken over een breed assortiment en een grote voorraad, dat een snelle levering tot gevolg heeft. Bovendien beschikken onze medewerkers over specialistische kennis en helpen zij u graag aan de perfecte beschermende kleding. U krijgt erdoor advies op maat.

Assortiment CaluGuard disposable kleding

CaluGuard disposable beschermende kleding biedt de volgende artikelen; overalls, bezoekersjassen, sokken, schoenovertrekken, broeken, schorten, mouwovertrekken, hoofddeksels en gelaatsbescherming. Bij elk product kunt u op de productpagina de specificaties ervan vinden. Zo wordt u geïnformeerd over technische gegevens, voordelen, toepassingsmogelijkheden en eigenschappen van het product. Neem daarom een kijkje op onze webpagina, waar u het gehele assortiment terug kan vinden.

    


   

Carel Lurvink en CaluGuard disposable kleding

Bij Carel Lurvink bedienen we al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op onze CaluGuard disposable beschermende kleding:

  • Uitgebreide keuze.
  • Snelle levering en goede service.
  • Weten wat er speelt binnen ons vakgebied en delen deze kennis graag.

We weten wat er speelt op de werkvloer en wat er nodig is. Dit bieden wij in een zeer ruim assortiment CaluGuard disposable beschermende kleding. Onze grote magazijnruimte zorgt voor een grote voorraad, waardoor we bestellingen snel kunnen leveren. Wij helpen u graag verder, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur