CaluGuard disposable kleding

  • Voldoet aan de geldende normeringen en wettelijke vereisten, zoals:
    • Verordening EU 2016/425
    • Verordening EU 1935/2004
    • Verordening EU 2023/2006
  • Is in verschillende kleuren leverbaar en daardoor geschikt voor kleurcoderingssystemen
  • Is verkrijgbaar in metaaldetecteerbare varianten
  • Is leverbaar in verschillende maten en afwerkingen (bijvoorbeeld sluiting met drukknopen, rits of klittenband)
  Referentie Ruurd Pasterkamp van der Lee Seafish

 

 

CaluGuard artikelen gratis proberen?

Bent u werkzaam in de voedingsindustrie en benieuwd naar de kwaliteit van de CaluGuard persoonlijke beschermingsmiddelen? Vraag dan gratis onze CaluGuard try-out box aan met een selectie zeer populaire artikelen in de voedingsindustrie. Wilt u meer informatie over het gebruik en de richtlijnen voor persoonlijke beschermingsmiddelen? Beluister dan de podcast met expert Jan Hoekstra. Hij vertelt u binnen 15 minuten alles wat u moet weten over PBM's in de voedingsindustrie.

 

 
 

 

CaluGuard food try-out box

 

Podcast PBM in de voedingsindustrie

 

 

     
 

Assortiment CaluGuard disposable beschermende kleding

Klik op een van onderstaande categoriën voor een compleet overzicht van het onderliggend assortiment. Per product vindt u hier alle informatie, zoals de foto's, omschrijving en kenmerken (materiaal, gewicht, maten, kleuren, etc.), maar ook documentatie als de EU Verklaring van Overeenstemming en productbladen.  

 
  CaluGuard disposable hoofddeksels   CaluGuard disposable bezoekersjassen   CaluGuard disposable broeken   CaluGuard disposable schoenovertrekken  
                 
  CaluGuard disposable overalls   CaluGuard disposable gelaat   CaluGuard disposable schorten   CaluGuard disposable mouwovertrekken  

 

 

Waarborg optimale hygiëne en voedselveiligheid

Wij produceren beschermende disposable kleding die veel gebruikt wordt in de voeding- en farmaceutische industrie, in clean rooms en laboratoria. Onder het merk CaluGuard hebben we een compleet assortiment ontwikkeld. U vindt bij ons o.a. beschermende kleding voor het lichaamde handende armende benenhet hoofd en het gelaat. Het assortiment is samengesteld op basis van de kennis die wij in de loop van de jaren hebben opgebouwd, gecombineerd met de resultaten van gezamenlijk onderzoek met productspecialisten en klanten. 

 
 

CaluGuard gecertificeerde PBM's

De naam zegt het al: persoonlijke beschermingsmiddelen dienen de drager te beschermen tegen risico's om letsel en lichamelijke schade te voorkomen. In de voedingsindustrie heeft het dragen van deze beschermende kleding nog een andere, zeer belangrijke reden. Om voedselveilig te produceren, moet de kans dat het voedsel in contact komt met productvreemde delen het liefst 0 zijn. Hygiëne is daarom erg belangrijk. Medewerkers dragen bijvoorbeeld een haarnetje om te zorgen dat hun haren niet in een product komen. Of handschoenen om rechtstreeks contact van de handen met het product te vermijden. Bij de ontwikkeling van deze PBM's spelen wet- en regelgeving een belangrijke rol. 

 

 

 

 

Waarom Carel Lurvink?

Wij zijn op de hoogte van wet- en regelgeving in de voedingsindustrie en weten welke richtlijnen worden gehanteerd bij audits door bijvoorbeeld BRC, IFS, FSSC 22000 en retailorganisaties, zoals Tesco. Alle CaluGuard persoonlijke beschermingsmiddelen voldoen aan de certificeringsvoorwaarden. Denk hierbij aan certificering van de producten zelf, maar ook aan de bijbehorende informatiebladen en zelfs het artwork van de verpakking. Het gehele proces van certificering, de benodigde jaarlijkse controles, de importafhandeling en de ontvangstcontroles worden door onze eigen teams verzorgd. De kennis en ervaring die we daarbij opdoen, delen we graag met u.

Doordat we zelf produceren hebben we de regie in eigen hand. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen die in de voedingsindustrie zo van belang is. Daarnaast beschikken we over ruime voorraden en garanderen we een hoge leverbetrouwbaarheid.

En is een product niet naar wens of bent u op zoek naar een alternatief? Samen verbeteren we bestaande toepassingen en ontwikkelingen we nieuwe producten.