Werkt u in de sector van brood en deegwaren?

Ontdek ons aanbod bij Carel Lurvink, nauwkeurig afgestemd op de behoeften van de brood- en deegwarenproductie om zowel kwaliteit als efficiëntie in uw vakgebied te verzekeren. Met meer dan 130 jaar ervaring zijn wij uw betrouwbare partner, gespecialiseerd in het ondersteunen van professionals in de brood- en deegwarenindustrie met de noodzakelijke benodigdheden. Wij zijn er om met u samen te werken en te streven naar de optimale productie van uw brood- en deegproducten.

Uw kennispartner

Bij Carel Lurvink zijn we gespecialiseerd in de ondersteuning van de brood- en deegwarenindustrie. Wij bieden praktische oplossingen en deskundige inzichten om de kwaliteit en efficiëntie van uw productieprocessen te verbeteren. Onze ervaring in de voedselproductiesector stelt ons in staat om effectief in te spelen op de unieke behoeften van uw bedrijf in deze branche.

CaluDetect oordoppen

Bescherm je oren met CaluDetect detecteerbare oordoppen

Bekijk het aanbod

CaluGreen BIO vloerreinigers

100% chemievrij

Bekijk hier

Persoonlijke beschermingsmiddelen met CaluGuard

In de voedingsindustrie is de veiligheid van werknemers en het beschermen van de productkwaliteit cruciaal. Daarom presenteren we met trots ons uitgebreide assortiment van CaluGuard-producten. Deze hoogwaardige producten van CaluGuard voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, minimaliseren risico's en handhaven strikte hygiënestandaarden. Dit draagt bij aan het waarborgen van de betrouwbaarheid en veiligheid van uw productie.

De leverancier voor uw klus

Bij Carel Lurvink begrijpen we de unieke behoeften van de voedingsindustrie en streven we ernaar om te voorzien in de juiste oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van professionals in deze sector. Onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid maakt ons tot een betrouwbare partner, ter ondersteuning van degenen die zich dagelijks inzetten voor de kwaliteit en versheid van brood en deegwaren. Ontdek ons assortiment aan disposable werkkleding, veiligheidsschoenen, voedingsscheppen en mondmaskers

Wegwerphandschoenen voor voedingsindustrie

Eigen premium merken en A-merken

Bekijk alle merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist