Betrokken in de drankenindustrie?

Carel Lurvink is de partner die u zoekt. Wij leveren een breed scala aan producten die essentieel zijn voor het garanderen van kwaliteit en efficiëntie in de drankensector. Onze expertise en lange staat van dienst maken ons tot een betrouwbare speler in deze markt. Met een ervaring van 130 jaar in het ondersteunen van professionals, tonen we onze toewijding aan het leveren van optimale oplossingen voor de productie en verwerking van dranken.

Uw kennispartner

Wij erkennen het belang van kwaliteit in de drankenindustrie zoals brouwerijen en destilleerder. en zetten ons in om hoogstaande producten en oplossingen te leveren die uw succes ondersteunen. Vertrouw op Carel Lurvink als uw leverancier en werk samen met een partner die de behoeften van uw bedrijf door en door kent. Onze groei en ontwikkeling binnen de voedingsindustrie stellen ons in staat om uitzonderlijke producten en inzichten aan te bieden, die de efficiëntie en kwaliteit in uw drankproductie verhogen.

CaluDetect oordoppen

Bescherm je oren met CaluDetect detecteerbare oordoppen

Bekijk het aanbod

Vikan

Professionele schoonmaakproducten

Bekijk hier

Wegwerphandschoenen voor voedingsindustrie

Persoonlijke beschermingsmiddelen

In de drankenindustrie is het waarborgen van de veiligheid van werknemers en het beschermen van de kwaliteit van de producten van het grootste belang. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan producten. Onze hoogwaardige producten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en helpen bij het minimaliseren van risico's en het handhaven van strikte hygiënestandaarden om de betrouwbaarheid van de producten te waarborgen.

De leverancier voor uw klus

Bij Carel Lurvink begrijpen we de unieke behoeften van de drankenindustrie en streven we ernaar om te voorzien in de juiste oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van professionals in deze sector. Onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid maakt ons tot een betrouwbare partner, ter ondersteuning van degenen die zich dagelijks inzetten voor de kwaliteit en versheid van uw producten. Ontdek ons assortiment aan disposable werkkleding, veiligheidsschoenen, reinigers voor de voedingsindustrie en mondmaskers

Reinigers voor de voedingsindustrie

Eigen premium merken en A-merken

Bekijk alle merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist