Maaltijden en snacks

Bent u actief in de voedingsindustrie, met een focus op de productie van maaltijden en snacks? Dan is Carel Lurvink uw ideale samenwerkingspartner. Wij bieden een breed assortiment aan benodigdheden die nodig zijn voor het handhaven van kwaliteit en efficiëntie in de productie van maaltijden en snacks. Onze kennis van de voedingsindustrie maakt ons een vertrouwde en deskundige partner. Met meer dan 130 jaar ervaring werken we nauw samen met professionals die zich richten op het leveren van maaltijden en snacks, waarbij we voortdurend streven naar optimalisatie van de productieprocessen in deze dynamische sector.

Uw kennispartner in de sector maaltijden en snacks

Bij Carel Lurvink zijn we ons bewust van het belang van kwaliteit binnen de sector maaltijden en snacks. Ons doel is het leveren van topkwaliteit producten en oplossingen die een wezenlijke bijdrage leveren aan uw succes. Vertrouw op ons als uw leverancier en werk samen met een partner die de specifieke behoeften van uw bedrijf in de voedingsindustrie begrijpt. Onze voortdurende ontwikkeling en groei binnen de sector maaltijden en snacks stellen ons in staat om producten en inzichten te leveren die niet alleen de efficiëntie, maar ook de kwaliteit van uw productieprocessen verbeteren.

CaluDetect oordoppen

Bescherm je oren met CaluDetect detecteerbare oordoppen

Bekijk het aanbod

CaluFood daglabels

Maak voedselveilig werken makkelijk door het gebruik van daglabels

Bekijk hier

Wegwerphandschoenen voor voedingsindustrie

Persoonlijke beschermingsmiddelen

In de sector waar maaltijden en snacks geproduceerd worden is het waarborgen van de veiligheid van werknemers en het beschermen van de kwaliteit van de producten van het grootste belang. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan producten. Onze hoogwaardige producten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en helpen bij het minimaliseren van risico's en het handhaven van strikte hygiënestandaarden om de betrouwbaarheid van de producten te waarborgen.

De leverancier voor uw klus

Bij Carel Lurvink begrijpen we de unieke behoeften van de voedingsindustrie en streven we ernaar om te voorzien in de juiste oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van telers, distributeurs en professionals in deze sector. Onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid maakt ons tot een betrouwbare partner in de maaltijdproductie, ter ondersteuning van degenen die zich dagelijks inzetten voor de kwaliteit en versheid van maaltijden en snacks. Ontdek ons assortiment aan werkkleding, veiligheidsschoenen en kwaliteitscontrole-instrumenten.

De beste werkschoenen

Eigen premium merken en A-merken

Bekijk alle merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist