Visindustrie

Actief in de visindustrie? Carel Lurvink is uw perfecte partner. Wij bieden een uitgebreid scala aan producten die van vitaal belang zijn om kwaliteit en efficiëntie in de vissector te waarborgen. Met onze kennis en expertise zijn wij een betrouwbare speler in deze branche. Met 130 jaar ervaring in het ondersteunen van vakmensen, demonstreren we onze toewijding aan het verstrekken van de beste oplossingen voor de productie en verwerking van visproducten.

Uw Kennispartner in de Visindustrie

Wij erkennen het belang van kwaliteit in de visindustrie en zetten ons in om hoogwaardige producten en oplossingen te leveren die uw succes ondersteunen. Vertrouw op Carel Lurvink als uw leverancier en werk samen met een partner die de behoeften van uw bedrijf van binnen en van buiten begrijpt. Onze groei en ervaring binnen de visverwerkingssector stellen ons in staat uitzonderlijke producten en inzichten te bieden die de efficiëntie en kwaliteit van uw visverwerking verbeteren.

Tessuto

Werkkleding speciaal voor lage temperaturen

Bekijk nu

Vikan

Professionele schoonmaakproducten

Bekijk hier

Persoonlijke beschermingsmiddelen

In de visindustrie is het waarborgen van de veiligheid van werknemers en het beschermen van de kwaliteit van de producten van het grootste belang. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan producten. Onze hoogwaardige producten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en helpen bij het minimaliseren van risico's en het handhaven van strikte hygiënestandaarden om de betrouwbaarheid van de producten te waarborgen.

De leverancier voor uw klus

Bij Carel Lurvink begrijpen we de unieke behoeften van de visindustrie en streven we ernaar om te voorzien in de juiste oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van professionals in deze sector. Onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid maakt ons tot een betrouwbare partner, ter ondersteuning van degenen die zich dagelijks inzetten voor de kwaliteit en versheid van vis. Ontdek ons assortiment aan disposable werkkleding, veiligheidsschoenen, reinigers voor de voedingsindustrie en mondmaskers

Reinigers voor de voedingsindustrie

Eigen premium merken en A-merken

Bekijk alle merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist