Hygiena SystemSure Plus luminometer

Art: 102261
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Instructions for use ENU
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Voldoet aan de HACCP-voedselveiligheidseisen

Omschrijving

De Hygiena SystemSure plus is een systeem dat binnen 15 seconden swabs kan controleren en detecteren op de aanwezigheid van ATP (Andenosine Tri Phosphate). De aanwezigheid van ATP kan wijzen op biologische contaminatie. Op locaties zoals ziekenhuizen is het uiterst belangrijk dat er goed schoongemaakt wordt. Met het gebruik van de SystemSure kan er binnen enkele seconden wetenschappelijk worden bewezen dat er goed is schoongemaakt. Het is aangetoond dat het implementeren van een monitoringsysteem om de reinheid te valideren de naleving van reinigingsprocedures verhoogt van 40% naar 82%.

De SystemSure maakt gebruikt van de nieuwste fotodiode sensortechniek, deze techniek heeft een superieure gevoeligheid en biedt stabiliteit. Daarnaast is het ontwerp zo gemaakt dat de luminometer gemakkelijk te bedienen is met 1 hand. De luminometer werkt op twee AA-batterijen waardoor de batterij lang meegaat, u kunt gemiddeld 8-12 maanden ononderbroken gebruik maken voordat de batterijen vervangen dienen te worden. Elke SystemSURE Plus wordt geleverd met een gratis beschermende draagtas en schouderriem, zodat u overal handsfree kunt werken. De draagtas en schouderriem minimaliseren mogelijke vallen om uw apparaat onderweg veilig te houden.

Positieve punten

+ Geschikt voor detectie van micro-organismen
+ Verbeterd design
+ Geleverd met software
+ ATP-testresultaten zijn binnen 15 seconden beschikbaar
+ Voldoet aan richtlijnen HACCP

Gevoeligheid

Detecteert >1,0 femtomol ATP

Welke artikelen worden aangeraden bij deze SystemSure plus?

Aquasnap
Een gebruiksvriendelijke ATP-test voor bepaling van vrij ATP in watermonsters. De honingraatstructuur zorgt ervoor dat de swab exact 100 µl opneemt, waardoor onderlinge metingen met elkaar vergeleken kunnen worden. De meetresultaten kunnen uitgelezen worden met een luminometer.
Ultrasnap
UltraSnap is een gebruiksvriendelijke, alles-in-één ATP-oppervlaktetest voor snelle hygiënecontrole. De sneltesten worden gebruikt in combinatie met de SystemSure Plus en de EnSure ATP-meters. De sneltest is zeer eenvoudig, snel en handig in gebruik. Geen verspilling en resultaat binnen 15 seconden.

Hygiena

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Voedselveiligheidsartikelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze product specialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Toepassing Voedingsindustrie
Merk Hygiena

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren