CaluGuard Basic mouwovertrek blauw 100st.

Art: 87330
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak

Downloads

Document Taal
EU Declaration of Conformity: Food ENU
Product sheet ENU
EU Verklaring van Overeenstemming: Food NLD
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Hoogste hygiëne
  • Beschermt uw kleding tegen nat of vies worden
  • Waterdicht

Symbolen

Food keurmerk Glas-Vork Food keurmerk Glas-Vork Doos papier Doos papier Folie LDPE Plastic Folie LDPE Plastic

Bijbehorende producten

Omschrijving

CaluGuard Basic mouwovertrekken zijn de perfecte manier om uw omgeving en kleding te beschermen. Gemaakt van 100% polyethyleen materiaal, beschermen deze hoezen tegen accidenteel morsen en besmetting in zowel professionele als thuisomgevingen. Het waterdichte ontwerp voorkomt ook dat vloeistoffen doorsijpelen, waardoor het ideaal is als extra veiligheidslaag bij het gebruik van reinigingschemicaliën of het werken met huisdieren of vee. Geniet van extra gemoedsrust in de wetenschap dat onze hoes noodzakelijk is om de normen te helpen handhaven in professionele industrieën zoals voedselbereiding, medische faciliteiten, schoonheids- en gezondheidssalons, en vele andere.

Ons polyethyleen materiaal van hoge kwaliteit beschermt tegen vuil, viezigheid en ziektekiemen terwijl het sterk genoeg blijft om slijtage te doorstaan - dit alles dankzij de duurzame constructie van deze CaluGuard mouwovetrtrek.

Positieve punten

+ Waterdicht
+ Voor periodiek of dagelijks gebruik
+ Ergonomisch

Technische gegevens

Kleur: blauw en rood
Materiaal: polyethleen

CaluGuard

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment Disposable mouwovertrekken. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluGuard
Kleur Rood
Materiaal Polyethyleen

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren