Hygiena Ultrasnap ATP swabs 100st

Art: 1022609
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • 15 maanden houdbaar bij gekoelde temperaturen (2-8°C), 4 weken houdbaar bij kamertemperatuur (21-25°
  • Altijd betrouwbare resultaten door middel van superieure gevoeligheid
  • Volledig recyclebaar
  • Vooraf bevochtigd wattenstaafje dat monsterverzameling maximaliseert

Bijbehorende producten

Omschrijving

UltraSnap is een gebruiksvriendelijke, alles-in-één ATP-samplingtest die wordt gebruikt met Hygiena-luminometers. Dit monsterafnameapparaat ter grootte van een pen is gebruiksvriendelijk, klein en milieuvriendelijk. Bovendien maakt UltraSnap gebruik van een uniek vloeistofstabiel reagens dat superieure nauwkeurigheid, langdurigere signaalsterkte en meer reproduceerbare resultaten biedt.

De monsterverzameling is eenvoudig te doen met de superieure swabs. Deze swabs zijn voor bevochtigd wat er voor zorgt dat biofilm gemakkelijk wordt afgebroken en de monsterverzameling verbeterd. De UltraSnap is zo ontwikkeld dat eenieder dit kan gebruiken. Daarnaast zijn alle Hygiena ATP testen 100% recyclebaar.

Positieve punten

+ Vooraf bevochtigd wattenstaafje dat monsterverzameling maximaliseert
+ Altijd betrouwbare resultaten door middel van superieure gevoeligheid
+ 100% recyclebaar
+ 15 maanden houdbaar bij gekoelde temperaturen (2-8°C), 4 weken houdbaar bij kamertemperatuur (21-25°C).

Gevoeligheid

Detecteert <0,1 femtomol ATP Met de EnSure
Detecteert < 1 femtomol ATP met SystemSure

Welke artikelen worden aangeraden bij dit UltraSnap artikel?EnSure Luminometer
De EnSURE luminometer wordt ingezet voor ATP-hygiënemonitoring of als uitgebreid programma voor snelle microbiologische testen voor monitoring van de productieomgeving en het testen van het eindproduct. ATP-testresultaten zijn binnen 15 seconden beschikbaar.
SystemSure Plus luminometer
De ATP meter SystemSURE Plus detecteert binnen 15 seconden de aanwezigheid van ATP (Adenosine Tri Phosphate) op de geplaatste swab. Aanwezigheid van ATP wijst op biologische contaminatie.
AquaSnap
Een gebruiksvriendelijke ATP-test voor bepaling van vrij ATP in watermonsters. De honingraatstructuur zorgt ervoor dat de swab exact 100 µl opneemt, waardoor onderlinge metingen met elkaar vergeleken kunnen worden. De meetresultaten kunnen uitgelezen worden met een luminometer.
SuperSnap
SuperSnap is de meest gevoelige ATP-oppervlaktetest in Hygiena's portfolio voor ATP-hygiënemonitoring van alles-in-één apparaten. SuperSnap is ontworpen om te werken met alle Hygiena-luminometers en is een alles-in-één test die extreem lage niveaus van ATP detecteert. SuperSnap wordt voornamelijk gebruikt in voedsel en drankverwerkingsfaciliteiten als preventie van kruisbesmetting door allergenen.

Hygiena

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Voedselveiligheidsartikelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze product specialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Toepassing Voedingsindustrie
Merk Hygiena

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren