Dierenwelzijn

Werk je in de medische sector, en meer specifiek in het domein van Dierenwelzijn? Zoek dan niet verder. Bij Carel Lurvink bieden wij een uitgebreid assortiment aan benodigdheden die essentieel zijn voor het waarborgen van het welzijn van dieren in de medische sector. Onze expertise maakt ons tot een betrouwbare partner in deze sector. Met een indrukwekkende ervaring van 130 jaar hebben we voortdurend samengewerkt met professionals die zich inzetten voor het welzijn van dieren. 

Uw kennispartner

Wij begrijpen de waarde van kwaliteit in de medische sector en streven ernaar om hoogwaardige producten en oplossingen te bieden die bijdragen aan uw succes. Vertrouw op Carel Lurvink als uw leverancier en samenwerken met een partner die begrijpt wat uw bedrijf nodig heeft. Onze groei en ontwikkeling binnen de medische sector, met name Dierenwelzijn, stellen ons in staat hoogwaardige producten en inzichten te bieden die bijdragen aan de efficiëntie en kwaliteit van jouw werk in deze belangrijke sector.

Vernacare

Professionele medische hulpmaterialen

Bekijk het aanbod

CaluCare handreinigers

Complete lijn aan professionele handreiniging

Bekijk het aanbod

Persoonlijke beschermingsmiddelen

In de medische sector is het waarborgen van de veiligheid van zorgverleners en het beschermen van de gezondheid van patiënten van het grootste belang. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment PBM, waaronder handschoenen, mondmaskers, beschermende kleding en andere essentiële uitrusting. Onze hoogwaardige producten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en helpen bij het minimaliseren van risico's en het handhaven van strikte hygiënestandaarden.

De leverancier voor uw klus

Bij Carel Lurvink begrijpen we de unieke behoeften van de medische sector en streven we ernaar om te voorzien in de juiste PBM-oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van ziekenhuizen, klinieken, en medische professionals. Onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid maakt ons tot een vertrouwde partner in de medische gemeenschap, ter ondersteuning van de zorgverleners die zich dagelijks inzetten voor de gezondheid en het welzijn van anderen. Bekijk ons aanbod in disposable handschoenen, Disposable schorten, zorgklompen en papier

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist