Farmaceutische sector

Werk je in de farmaceutische sector? Zoek dan niet verder. Bij Carel Lurvink bieden wij een uitgebreid assortiment aan benodigdheden die essentieel zijn voor het waarborgen van de kwaliteit en efficiëntie in de farmaceutische industrie. Onze expertise maakt ons tot een betrouwbare partner in deze sector. Met een indrukwekkende ervaring van 130 jaar hebben we voortdurend samengewerkt met professionals die zich inzetten voor de optimale productie van farmaceutische producten.

Uw kennispartner

Wij begrijpen de waarde van kwaliteit in de farmaceutische sector en streven ernaar om hoogwaardige producten en oplossingen te bieden die bijdragen aan uw succes. Vertrouw op Carel Lurvink als uw leverancier en samenwerken met een partner die begrijpt wat uw bedrijf nodig heeft. Onze groei en ontwikkeling binnen de farmaceutische sector stellen ons in staat hoogwaardige producten en inzichten te bieden die bijdragen aan de efficiëntie en kwaliteit van het werk.

CaluGreen BIO vloerreinigers

100% chemievrij

Bekijk hier

Vikan

Professionele schoonmaakproducten

Bekijk hier

CaluPrevent veiligheidsbrillen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

In de farmaceutische sector is het waarborgen van de veiligheid van werknemers en het beschermen van de kwaliteit van de producten van het grootste belang. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan producten. Onze hoogwaardige producten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en helpen bij het minimaliseren van risico's en het handhaven van strikte hygiënestandaarden om de betrouwbaarheid van de producten te waarborgen.

De leverancier voor uw klus

Bij Carel Lurvink begrijpen we de unieke behoeften van de farmaceutische sector en streven we ernaar om te voorzien in de juiste oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van professionals in deze sector. Onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid maakt ons tot een betrouwbare partner, ter ondersteuning van degenen die zich dagelijks inzetten voor de kwaliteit van farmaceutische producten. Ontdek ons assortiment aan disposable werkkleding, veiligheidsschoenen, voedingsscheppen en mondmaskers

Wegwerphandschoenen voor voedingsindustrie

Eigen premium merken en A-merken

Bekijk alle merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist