Reinigers voor de voedingsindustrie

Schoonmaakbedrijven in de voedingsindustrie

Als u actief bent in de schoonmaak binnen voedingsindustrie, dan bent u bij Carel Lurvink aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan producten die van essentieel belang zijn voor het handhaven van kwaliteit en efficiëntie in deze branche. Met onze diepgaande expertise zijn wij een vertrouwde partner in de schoonmaakindustrie en voedingsindustrie. Onze 130 jaar ervaring in het ondersteunen van professionals getuigt van onze toewijding aan het bieden van optimale oplossingen voor het reinigen van bedrijven binnen de voedingsindustrie.

Uw kennispartner in de schoonmaakindustrie voor voedselverwerking

Bij Carel Lurvink begrijpen we het belang van kwaliteit in de voedselverwerkingsindustrie en streven we ernaar hoogwaardige producten en oplossingen te leveren die bijdragen aan uw succes. Vertrouw op onze expertise in de schoonmaakindustrie, specifiek gericht op de voedselverwerkingssector, en werk samen met een partner die uw bedrijfsbehoeften begrijpt. Onze groei en ontwikkeling binnen de voedselverwerkingssector stellen ons in staat om waardevolle producten en inzichten te bieden die de efficiëntie en kwaliteit van uw werk verbeteren.

Dolfing

Dolfing Food & Cleaning regenkleding

Bekijk het aanbod

Vikan

Professionele schoonmaakproducten

Bekijk hier

Reinigers voor de voedingsindustrie

Binnen Carel Lurvink hebben we een aanzienlijk assortiment reinigingsproducten specifiek ontworpen voor de voedselindustrie. We begrijpen de strenge eisen en normen waaraan deze producten moeten voldoen en bieden een uitgebreid scala aan oplossingen. Ons assortiment omvat talrijke reinigingsproducten voor de voedselindustrie van het merk Diversey. Bovendien hebben we onze eigen reinigingsmiddelen, namelijk de CaluGreen Bio X10 en X20. Deze zijn 100% chemievrij en biologisch, ontwikkeld voor industriële vloerreiniging en geschikt voor dagelijks gebruik. De gebalanceerde Probiat®-formule op basis van enzymen verwijdert effectief organische vetten, zetmeel, suiker, eiwit, urine en bloed, en kan veilig worden toegepast op alle waterbestendige oppervlakken.

De leverancier voor uw klus

Bij Carel Lurvink begrijpen we de unieke behoeften van de voedingsindustrie en streven we ernaar om te voorzien in de juiste oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van professionals in deze sector. Onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid maakt ons tot een betrouwbare partner, ter ondersteuning van degenen die zich dagelijks inzetten voor de kwaliteit en versheid van vlees. Ontdek ons assortiment aan disposable werkkleding, veiligheidsschoenen, reinigers voor de voedingsindustrie en mondmaskers

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist