CaluGreen BIO X10 Industriële vloerreiniger 5ltr

Art: 112705
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Productblad NLD
Veiligheidssamenvatting NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Omschrijving

100% chemievrije biologische industriële vloerreiniger voor dagelijks gebruik. De uitgebalanceerde Probiat ® formule op basis van enzymen reinigt organische vetten, zetmeel, suiker, eiwit, urine en bloed. Daarnaast is het geschikt voor alle waterbestendige oppervlakken. Gebruik de X10 enzymatische reiniger voor de dagelijkse reiniging van een industriële vloer. Voor zwaardere vervuiling gebruik de CaluGreen BIO X20, deze biologische reiniger kan periodiek gebruikt worden bij constatering van zware vervuiling. De X10 industriële vloerreiniger maakt uw afvalwater schoner en voorkomt verstoppingen in afvoerputten en leidingen. Dit heeft een positief effect op uw lozingswaarden. Het middel reinigt grondig, is werkzaam op lage temperatuur (tot 45 graden) en voorkomt plakkerige oppervlakken. Deze reiniger corrodeert niet, is zacht voor uw handen en is veilig voor mens en natuur.

De cans gebruikt voor de verpakking van de CaluGreen BIO reinigers zijn gemaakt van 50% PCR materiaal. PCR is een afkorting voor post-consumer recycled en is plastic gemaakt van weggegooid materiaal. Het plastic wordt ingezameld vanuit huishoudens en bedrijven om vervolgens verhit en vermalen te worden tot een PCR korrel die vermaakt wordt tot een nieuw product. PCR plastic is een duurzame oplossing en helpt bij het creëren van een circulaire economie.

Gebruiksaanwijzing

Goed schudden voor gebruik. Verdunnen met water (max. 45°C). Bij lichte vervuiling: verdunnen tot 1 op 50 (20 ml toevoegen aan 1 liter water). Bij zwaardere vervuiling en toepassing in schrobzuigmachine: dosering verhogen tot 1 op 20 (50ml toevoegen aan 1 liter water). Gebruik voor gladde oppervlakten een spons of een doek, en voor ruwe oppervlakken een borstel, schrobber of schrobzuigmachine. Creëer wrijving bij het aanbrengen van de reiniger. Bewaren op een koele en donkere plaats in afgesloten originele verpakking.

Positieve punten

+ Geschikt voor voedingsbedrijven
+ 100% chemievrij
+ Bespaart energie, water en waterzuiveringskosten

Veiligheidsvoorschriften

De industriële vloerreiniger is veilig voor mens en natuur. De natuurlijke pigmenten in poreuze materialen worden afgebroken. Het veiligheidsinformatieblad is beschikbaar via de onderstaande “Downloads”.

Technische gegevens

-Inhoud: 5 of 20 liter
-Toepasbaar tot 45°C
-Opslag: koel en donker
-Inwerktijd: vrijwel geen
-Geur verwijderend: ja
-Materiaal verpakking: PCR plastic

CaluGreen BIO X10 reiniger kopen

Dit premium A+ merk beschikt over een breed assortiment duurzame reinigingsmiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze product specialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Toepassing Voedingsindustrie
Merk CaluGreen BIO
Eigenschap Duurzame reiniger

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren