CaluGreen BIO V15 minerale olie- en vetreiniger 1ltr

Art: 112601
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Productblad NLD
Veiligheidssamenvatting NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Pluspunten

  • Bespaart energie, water en waterzuiveringskosten
  • Effectief tegen alle derivaten van aardolie
  • Gebaseerd op enzymatische reiniging

Bijbehorende producten

CALU TTS emmer vierkant met hendel 4ltr rood
Rood
Blauw
Groen
Geel
4 liter
6 liter
8 liter
12 liter

Omschrijving

100% chemievrije biologische minerale olie-en vetreiniger voor dagelijks gebruik. De uitgebalanceerde Probiat® formule op basis van enzymen reinigt minerale olie, vet en diesel. Daarnaast is de olie- en vetreiniger geschikt voor alle waterbestendige oppervlakken. De CaluGreen Bio V15 verwijdert ook de aanslag van roet, uitlaatgassen en ander verkeersvuil. Daarnaast is het geschikt voor het reinigen en ontvetten van machines, machineonderdelen en productieafdelingen.

De V15 olie-en vetreiniger maakt uw afvalwater schoner en voorkomt verstoppingen in afvoerputten en leidingen. Dit heeft een positief effect op uw lozingswaarden. Het middel reinigt grondig, is werkzaam op lage temperatuur (tot 45 graden) en voorkomt plakkerige oppervlakken. Deze reiniger is niet corrosief op het oppervlak, is zacht voor uw handen en is veilig voor mens en natuur.

De cans gebruikt voor de verpakking van de CaluGreen reinigers zijn gemaakt van PCR plastic. PCR is een afkorting voor post-consumer recycled en is plastic gemaakt van weggegooid materiaal. Het plastic wordt ingezameld vanuit huishoudens en bedrijven om vervolgens verhit en vermalen te worden tot een PCR korrel die vermaakt wordt tot een nieuw product. PCR plastic is een duurzame oplossing en helpt bij het creëren van een circulaire economie.

Gebruiksaanwijzing

Goed schudden voor gebruik. Verdunnen met water (max. 45°C). Bij lichte vervuiling: verdunnen tot 1 op 20 (50ml toevoegen aan 1 liter water). Bij zwaardere vervuiling en toepassing in schrobzuigmachine: dosering verhogen tot 1 op 10 (100ml toevoegen aan 1 liter water). De verdunning van 10% is ook geschikt voor toepassing in schuimflacons. Gebruik voor gladde oppervlakken een spons of een doek en voor ruwe oppervlakken een borstel of een schrobber. Creëer wrijving, zorg dat het schuimt. Niet mengen of in aanraking laten komen met chemicaliën. Bewaren op een koele en donkere plaats in afgesloten originele verpakking. Doordat de reinigers natuurproducten zijn kan er op de bodem van de can kleine stukjes droesem achterblijven. Dit is een natuurlijk restproduct en niet schadelijk of van invloed op de werking van de reinger.

Positieve punten

+ Gebaseerd op enzymatische reiniging
+ effectief tegen alle derivaten van aardolie
+ Bespaart energie, water en waterzuiveringskosten

Veiligheidsvoorschriften

De minerale olie- en vetreiniger is veilig voor mens en natuur. Het veiligheidsinformatieblad is beschikbaar via de onderstaande “Downloads”.

Technische gegevens

-Inhoud: 1, 5 of 20 liter
-Toepasbaar tot 45°C
-Opslag: koel en donker
-Inwerktijd: vrijwel geen
-Geur verwijderend: ja
-Materiaal verpakking: PCR plastic

CaluGreen

Dit premium A+ merk beschikt over een breed assortiment reinigers. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze product specialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluGreen
Eigenschap Duurzame reiniger

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren