Vleesindustrie

Bent u actief in de vleesindustrie? Dan bent u bij Carel Lurvink aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan producten die onmisbaar zijn voor het handhaven van kwaliteit en efficiëntie in de vleesverwerkende industrie. Met onze uitgebreide expertise zijn wij een betrouwbare partner in deze sector. Onze 130 jaar ervaring in het ondersteunen van professionals toont onze toewijding aan het leveren van optimale oplossingen voor de productie en verwerking van vlees.

Uw kennispartner

Wij begrijpen de waarde van kwaliteit in de vleesindustrie en streven ernaar om hoogwaardige producten en oplossingen te bieden die bijdragen aan uw succes. Vertrouw op Carel Lurvink als uw leverancier en samenwerken met een partner die begrijpt wat uw bedrijf nodig heeft. Onze groei en ontwikkeling binnen de voedingssectoren stellen ons in staat hoogwaardige producten en inzichten te bieden die bijdragen aan de efficiëntie en kwaliteit van het werk.

CaluGreen BIO vloerreinigers

100% chemievrij

Bekijk hier

Vikan

Professionele schoonmaakproducten

Bekijk hier

Persoonlijke beschermingsmiddelen

In de voedingsindustrie is het waarborgen van de veiligheid van werknemers en het beschermen van de kwaliteit van de producten van het grootste belang. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan producten. Onze hoogwaardige producten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en helpen bij het minimaliseren van risico's en het handhaven van strikte hygiënestandaarden om de betrouwbaarheid van de producten te waarborgen.

De leverancier voor uw klus

Bij Carel Lurvink begrijpen we de unieke behoeften van de voedingsindustrie en streven we ernaar om te voorzien in de juiste oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van professionals in deze sector. Onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid maakt ons tot een betrouwbare partner, ter ondersteuning van degenen die zich dagelijks inzetten voor de kwaliteit en versheid van vlees. Ontdek ons assortiment aan disposable werkkleding, veiligheidsschoenen, reinigers voor de voedingsindustrie en mondmaskers

Reinigers voor de voedingsindustrie

Eigen premium merken en A-merken

Bekijk alle merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist