Hygiena SpotCheck glucose/lactose residu kleurtest 100st

Art: 102269
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Product sheet ENU
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Alles-in-één apparaat
  • Makkelijk en snel
  • Resultaat binnen 60 seconden

Omschrijving

SpotCheck Plus detecteert de aanwezigheid van glucose en lactose op een oppervlak. Swab eenvoudig een oppervlak, laat het reagens los en als er residu is dat glucose en / of lactose bevat, zal het reagens groen worden, wat wijst op een slechte oppervlaktehygiëne. Hoe meer vervuiling aanwezig is, hoe sneller de kleur verandert en hoe donkerder de kleur. Als het groen wordt, is het is niet schoon. SpotCheck Plus valideert onmiddellijk de hygiëne van een oppervlak, waardoor onmiddellijke corrigerende maatregelen kunnen worden genomen indien nodig.

Positieve punten

+ Alles-in-één apparaat
+ Resultaten binnen 60 seconden
+ Gemakkelijk te lezen resultaten
+ 18 maanden houdbaar op kamer of gekoelde temperaturen (2–8 °C)
+ 4 maanden houdbaar op kamer temperaturen (21–25 °C)

Gevoeligheid

Detecteert tot 2,5 µmol D-glucose of 5,0 µmol lactose in 60 seconden

Meer voedselveiligheid artikelen

AllerSnap
AllerSnap is een colorimetrische allergeenpreventietest voor allergenen met een breed bereik screening in 15-30 minuten, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik.
ProClean
ProClean is de gemakkelijkste en meest accurate manier om de reinheid van oppervlakken van voedselapparatuur te verifiëren. Swab eenvoudig een oppervlak en laat het reagens los. Als er eiwitresidu aanwezig is, zal het reagens paars worden.

Hygiena

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Voedselveiligheidsartikelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze product specialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Toepassing Voedingsindustrie
Merk Hygiena

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren