Zuivelindustrie

Actief in de zuivelindustrie? Carel Lurvink is uw ideale partner. Wij bieden een uitgebreid assortiment van producten die cruciaal zijn voor het waarborgen van kwaliteit en efficiëntie in de zuivelsector. Dankzij onze kennis en ervaring zijn wij een vertrouwde speler in deze branche. Met 130 jaar ervaring in het ondersteunen van vakmensen, bewijzen we onze toewijding aan het bieden van de beste oplossingen voor het produceren en verwerken van zuivel.

Uw kennispartner

Wij erkennen het belang van kwaliteit in de zuivelindustrie en zetten ons in om hoogstaande producten en oplossingen te leveren die uw succes ondersteunen. Vertrouw op Carel Lurvink als uw leverancier en werk samen met een partner die de behoeften van uw bedrijf door en door kent. Onze groei en ontwikkeling binnen de voedingsindustrie stellen ons in staat om uitzonderlijke producten en inzichten aan te bieden, die de efficiëntie en kwaliteit in uw zuivelverwerking verhogen.

Tessuto

Werkkleding speciaal voor lage temperaturen

Bekijk nu

Vikan

Professionele schoonmaakproducten

Bekijk hier

Persoonlijke beschermingsmiddelen

In de zuivelindustrie is het waarborgen van de veiligheid van werknemers en het beschermen van de kwaliteit van de producten van het grootste belang. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan producten. Onze hoogwaardige producten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en helpen bij het minimaliseren van risico's en het handhaven van strikte hygiënestandaarden om de betrouwbaarheid van de producten te waarborgen.

De leverancier voor uw klus

Bij Carel Lurvink begrijpen we de unieke behoeften van de zuivelindustrie en streven we ernaar om te voorzien in de juiste oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van professionals in deze sector. Onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid maakt ons tot een betrouwbare partner, ter ondersteuning van degenen die zich dagelijks inzetten voor de kwaliteit en versheid van zuivel. Ontdek ons assortiment aan disposable werkkleding, veiligheidsschoenen, reinigers voor de voedingsindustrie en mondmaskers

Reinigers voor de voedingsindustrie

Eigen premium merken en A-merken

Bekijk alle merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist