Huisartsen

Favoriet van onze klanten

Voordelen voor huisartsen

  • Automatisch verzenden van MSDS bladen en andere benodigde informatie

    U vindt op onze website per artikel de benodigde informatie zoals MSDS bladen en Food Conformiteitsverklaringen. Bij bestelling van deze producten krijgt u de informatie per e-mail toegestuurd en bij updates krijgt u automatisch een nieuwe versie.

  • Voorraad en snelle leveringen

    Op onze hoofdvestiging in Enschede hebben wij 12.000 palletplaatsen magazijnruimte. Dat betekent veel voorraad en snelle leveringen, vaak al binnen 24 uur. Ons warehouse is compleet geautomatiseerd. Wilt u alleen leveringen op maandag ontvangen? Of moeten wij de voorraad beheren? Dat kan allemaal.

  • Bestelgemak met Mijn Carel Lurvink

    Bestellingen worden vooral geplaatst via ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink. Hier kunt u uw persoonlijke bestelomgeving vergaand aanpassen en vastleggen welke artikelen besteld mogen worden. Zo weet u zeker dat alleen die producten worden gebruikt die goedgekeurd zijn voor gebruik in de voedingsindustrie.

Neem contact met ons op

Bel naar 053 - 434 43 43

Meld u aan voor onze medical nieuwsbrief

Huisartsen/Gezondheidscentra

Bent u huisarts of werkzaam in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum en heeft u facilitaire producten nodig? Ga dan de samenwerking aan met een betrouwbare partner die veel kennis van uw branche heeft. Carel Lurvink ís die perfecte partner. We kunnen bogen op 125 jaar ervaring en zijn door de jaren heen altijd meegegroeid met onze klanten. Daardoor weten we precies hoe we u, uw medewerkers en uw patiënten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Experts in hygiëne en schoonmaak

Als huisarts biedt u zorg en ondersteuning aan mensen die om wat voor reden dan ook ziek zijn geworden. Dan is het natuurlijk extra belangrijk dat u een schone en hygiënische omgeving voor hen kunt creëren. Voor het schoonmaken van uw huisartsenpraktijk heeft u wel de juiste producten nodig. Maar maakt u zich hierover geen zorgen want wij zijn uitermate goed bekend met het reinigen en desinfecteren van de praktijken van huisartsen en andere dokters. Bovendien denken we altijd met onze klanten mee.

Prijs en kwaliteit perfect gebalanceerd

Natuurlijk wilt u het budget binnen uw praktijk het liefst besteden aan de zorg voor uw patiënten. Maar een goede hygiëne verbetert nu eenmaal de zorg die geleverd; dat weet u net zo goed als wij. Voorkom daarom samen met ons dat door een gebrek aan hygiëne uw patiënten of cliënten meer kans lopen om ziek te worden. Wij gaan u krachtig helpen bij het realiseren van de best mogelijke hygiëne. Met volop oog voor kostenbeheersing dankzij de producten van ons kwalitatief hoogwaardige en bovenal voordelige A+ merk.

Kies ook voor een veilige en schone praktijkruimte

U zult zien dat Carel Lurvink uw huisartsenpraktijk volledig kan ondersteunen met precies de juiste facilitaire producten op het gebied van schoonmaken en desinfectie. Wij bieden in onze webshop dan ook belangrijke hygiëneproducten aan zoals:

Wilt u meer weten? Onze specialisten helpen u graag verder als u belt naar 053 - 434 43 43 of een e-mail stuurt naar info@carellurvink.nl. Wij komen graag langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur