Filters

Onderzoekstafelpapier

4 producten

Onderzoektafel papier

Onderzoektafel papier is onmisbaar in de medische sector. Dit papier wordt gebruikt in klinieken om een hygiënische tafel te kunnen garanderen.  Dit kan door dat u de rol gemakkelijk kan afscheuren op de geperforeerde rand. Hierdoor kunt u uw patiënt snel en gemakkelijk een hygiënische tafel garanderen. In het assortiment van Carel Lurvink kunt u 1-laags en 2-laags onderzoektafel papier vinden.

Cellulose

Het papier dat u kunt vinden in onze webshop is gemaakt van cellulose. Cellulose heeft bijzondere eigenschappen die onontbeerlijk zijn voor zowel de productie als het gebruik van het papier. Zo is cellulose zowel sterk als zacht, scheurt het niet te gemakkelijk en voelt het ook comfortabel aan. Hierdoor is het perfect in gebruik voor onderzoekstafels.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren