Geestelijke gezondheidszorg

Favoriet van onze klanten

Haen werkkleding

Voordelen voor de geestelijke gezondheidszorg

  • Automatisch verzenden van MSDS bladen en andere benodigde informatie

    U vindt op onze website per artikel de benodigde informatie zoals MSDS bladen en Food Conformiteitsverklaringen. Bij bestelling van deze producten krijgt u de informatie per e-mail toegestuurd en bij updates krijgt u automatisch een nieuwe versie.

  • Voorraad en snelle leveringen

    Op onze hoofdvestiging in Enschede hebben wij 12.000 palletplaatsen magazijnruimte. Dat betekent veel voorraad en snelle leveringen, vaak al binnen 24 uur. Ons warehouse is compleet geautomatiseerd. Wilt u alleen leveringen op maandag ontvangen? Of moeten wij de voorraad beheren? Dat kan allemaal.

  • Bestelgemak met Mijn Carel Lurvink

    Bestellingen worden vooral geplaatst via ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink. Hier kunt u uw persoonlijke bestelomgeving vergaand aanpassen en vastleggen welke artikelen besteld mogen worden. Zo weet u zeker dat alleen die producten worden gebruikt die goedgekeurd zijn voor gebruik in de voedingsindustrie.

Neem contact met ons op

Bel naar 053 - 434 43 43

Meld u aan voor onze medical nieuwsbrief

Geestelijke gezondheidszorg

Heeft u facilitaire producten nodig binnen uw instelling op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg? Dan wilt u uiteraard het liefst een betrouwbare partner inschakelen die uw branche uitstekend kent. Carel Lurvink is die partner. Onze 125 jaar aan ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij zijn meegegroeid met onze klanten en perfect weten hoe we u optimaal moeten ondersteunen.

Expert in hygiëne, desinfectie en schoonmaak

Het schoonhouden van een instelling die zich richt op de geestelijke gezondheidszorg is een belangrijke taak. Dat weten we allemaal. En voor het schoonmaken van dit soort bijzondere locaties heeft elke instelling dan ook behoefte aan de juiste producten. Maak gebruik van onze kennis waarmee wij al veel klanten verder hebben geholpen. Bespreek met ons de kansen en mogelijkheden als het gaat om het reinigen en desinfecteren van uw zorginstelling. Wij denken dan graag met u mee welk soort hygiëne u op wat voor soort manier en met welke producten kunt realiseren. Maak daarvoor slim gebruik van de jarenlange kennis en ervaring van onze medewerkers.

Uitstekende en betaalbare hygiëne in de geestelijke gezondheidszorg

We snappen heel goed dat u uw beschikbare budget het liefst wilt besteden aan het verlenen van de juiste geestelijke gezondheidszorg. Tegelijkertijd weet u ook dat goede hygiëne de zorg juist nog verder kan verbeteren. U wilt te allen tijde voorkomen dat uw patiënten als gevolg van een verminderde hygiëne of slechte schoonmaak ziek worden. En dus stellen wij alles in het werk om de best mogelijk hygiëne te realiseren voor uw locaties. Waarbij we volop oog hebben voor het beheersen van de kosten dankzij de producten van ons kwalitatief hoogwaardige, maar vooral ook voordelige eigen merk.

Een veilige en schone werkomgeving is enorm belangrijk

Ontdek ook dat Carel Lurvink uw instelling op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg perfect kan ondersteunen met precies de juiste facilitaire producten. U schaft bij ons allerhande belangrijke hygiëneproducten aan zoals:

Meer weten over onze producten, service en dienstverlening? Neem dan contact op met onze specialisten. Bel naar 053 - 434 43 43 of een stuur e-mail naar info@carellurvink.nl en wij helpen u graag verder. En als u dat op prijs stelt, komen we bij u langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur