Handdoekcassettedispensers

1 product

Handdoekcassettedispensers bestellen?

Een handdoekcassettedispenser is een dispenser waar een gesloten rol in het systeem zit komen. Hierdoor zul je steeds rollen moeten vervangen. Voordeel hiervan is dat een rol langer meegaat doordat het gewassen kan worden. Een ander voordeel ten opzichte van de normale handdoekroldispenser is dat op locaties waar veel 'traffic' is, het afdrogen van handen sneller gaat. Afvalbak komt niet vol te zitten door het vele papier. Bij Carel Lurvink kunt u ook terecht voor een handdoekcassettedispenser. In het assortiment kunt u de automaat van Vendor vinden. De IQ Vision heeft grote handdroging capaciteit. Tevens heeft de automaat een optisch voorraadindicatievenster.

De meest hygiënische keuze

Natte handen verspreiden wel tot 1000 keer meer bacteriën. Een handdoekautomaat met katoenen handdoeken zorgt voor een efficiënte vochtopname en een maximaal drogeffect, wat effectiever is dan bijvoorbeeld het gebruik van heteluchtdrogers. Hierdoor vermindert het risico op virusoverdracht en draagt het bij aan het verlagen van het ziekteverzuim. Bovendien biedt het gebruik van katoenen handdoeken een milieuvriendelijk alternatief door de verminderde behoefte aan elektriciteit in vergelijking met heteluchtdrogers.

Handdoekautomaat bestellen?

Bij Carel Lurvink kunt u ook terecht voor uw andere sanitaire accesoires, denk hierbij aan toiletborstels, toiletrolhouders, douchematten of haken. Toch meer informatie nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!