Filters

Handdoekroldispensers

18 producten

Het aanbod in handdoekroldispenser

Gebruikt u handdoeken op rol? Dan is een handdoekroldispenser voor uw organisatie. Een handdoekroldispenser is een dispenser waar papieren doekjes van een rol komen. Dit is een stuk hygienischer dan bijvoorbeeld een handdoek ophangen. Daarom is een handdoekroldispenser geadviseerd voor een sanitaire voorziening in kantoorpanden, fabrieken of werkplaatsen. Bij Carel Lurvink kunt u terecht voor verschillende handdoekroldispensers. Dit zijn speciale dispensers die gemakkelijk vellen van een handdoekrol kunnen afgeven. In het assortiment kunt u terecht voor handdoekroldispensers van 8 verschillende merken. Waaronder, Aquarius, Kimberly Clark, Satino Black, Satino en Tork. De handdoekroldispensers zijn voornamelijk te verkrijgen in een kunststof versie, tevens kunt u ook terecht voor een RVS handdoekroldispenser.

No touch dispensers

Een handdoekroldispenser met sensorfunctie biedt optimale hygiëne en gebruiksgemak. Dankzij de geïntegreerde sensor wordt contact met de dispenser geminimaliseerd, wat de verspreiding van bacteriën helpt voorkomen. De automatische dosering van handdoekrollen bevordert efficiënt gebruik en minimaliseert afval. Deze dispensers zijn ideaal voor drukbezochte openbare ruimtes, waar ze niet alleen bijdragen aan een schone omgeving maar ook aan kostenbesparing en milieuvriendelijkheid door verminderd papierverbruik. Kortom, een handdoekroldispenser met sensor combineert hygiëne, gemak en duurzaamheid voor een optimaal gebruikservaring.

Handdoekroldispenser bestellen?

Toch meer informatie nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!