Filters

Dispensers

298 producten


Dispensers

Zoekt u een dispenser voor vloeistoffen, papieren handdoeken of voor andere (papieren) producten? Dan heeft u aan de webshop van Carel Lurvink genoeg om alle producten te vinden die u nodig heeft. Van dispensersvoor traditioneel wc-papier tot coreless of jumbo toiletpapier - en van multidispensers voor meerdere soorten zeep tot houders voor Tork rollen poetspapier. Bij Carel Lurvink vindt u alles onder één dak tegen scherpe prijzen en met vlotte levering aan huis.

Dispenser voor handdoeken

U staat er vast niet bij stil maar ‘even een dispenser kopen’ kan door de uitgebreide keuze nog best lastig zijn. Zoekt u bijvoorbeeld een houder voor vouwhanddoekjes? Dan vindt u alleen in dat segment al drie verschillende modellen. Er zijn varianten voor Z-gevouwen handdoeken, maar er zijn ook C-vouw dispensers en multifold houders. In dit geval zijn Z-gevouwen handdoeken het meest gekozen, omdat u bij de Z-vouw steeds één handdoekje uit de dispenser trekt, wat het meest hygiënisch is en de minste verspilling oplevert. Mocht u echter andere dispensers voor handdoeken zoeken, dan vindt u die uiteraard ook in onze webshop.

Dispenser voor vloeistoffen

Ook bij een dispenser voor vloeistoffen, zoals zeep, desinfectiemiddel en toiletbrilreiniger heeft u volop keuze. Kies bijvoorbeeld voor een automatische variant met sensor, een multidispenser voor meerdere soorten zeep of voor een uitvoering met één drukknop. Let daarbij wel op de navulling. De meeste zeephouders werken met ‘bag-in-box’ navulverpakkingen die alleen geschikt zijn voor die specifieke dispensers. Universele modellen kunnen met alle soorten vloeistoffen worden gevuld, waardoor u vrijheid heeft in de keuze van het merk of de leverancier.

Dispenser voor papier

Ook voor midirollen en minirollen poetspapier (of industriepapier voor grootverbruikers) bieden we bijpassende dispensers. Omdat dit papier voor verschillende toepassingen wordt gebruikt, zijn poetspapierhouders toepasbaar voor de meest uiteenlopende sectoren, van horecakeukens tot schildersbedrijven. Heeft u hulp of advies nodig bij het maken van uw keuze? Onze adviseurs helpen u graag verder als u belt naar telefoonnummer 053 - 434 43 43. Of stuur een e-mail naar [email protected].

Voor iedere situatie een dispenser

Meer informatie of hulp bij het vinden van de juiste dispenser voor uw situatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!