Beschermkledingdispensers

3 producten


Beschermkledingdispensers

In werkomgevingen waar hygiëne voorop staat wordt vaak beschermkleding gebruikt. Beschermkleding (of disposable werkkleding of wegwerpkleding) wordt bijvoorbeeld veel gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie of in de medische sector. Door het dragen van beschermkleding worden kunnen bacteriën, virussen en infecties minder snel overgedragen worden op voedsel of andere patiënten. Bovendien wordt de persoon zelf ook beter beschermd tegen infecties, bacteriën, virussen en chemicaliën of andere gevaarlijke stoffen waarmee men op de werkvloer in contact zou kunnen komen. Voor optimale hygiëne en veiligheid is het van balang dat de beschermkleding maar één keer gedragen wordt. Het is daarom gebruikelijk dat erg veel disposable werkkelding gebruikt wordt. Om altijd beschermkleding bij de hand te hebben is het aan te raden beschermkledingdispensers op te hangen. In ons assortiment vindt u verschillende typen beschermkledingdispensers. 

Typen beschermkledingdispensers

Uiteraard bestaan er vele verschillende soorten disposable werkkleding. Daarom bieden wij ook vele verschillende soorten beschermkledingdispensers. Zo bieden wij bijvoorbeeld een beschermkledingwanddispenser voor bezoekersjassen, een disposable handschoenen dispenser, een disposable beschermkleding dispenser, een haarnetjes dispenser, een schoenovertrek dispenser, een disposable handschoenen dispenser of een universele dispenser. Bezoekersjas dispensers zijn bijvoorbeeld erg handig als u bezoek krijgt en over de werkvloer moet. De meeste bezoekers bezitten namelijk niet over de juiste beschermende werkkleding. Door altijd beschermkleding bij de hand te hebben zorgt u zowel voor veiligheid als voor hygiëne. Haarnet en schoenovertrek dispensers worden vaak gecombineerd doordat haarnetjes en schoenovertrekken ongeveer dezelfde grootte hebben. Op veel werkplaatsen moeten ook disposable handschoenen gedragen worden; het kan daarom erg handig zijn diverse handschoen dispensers op de werkplaats te plaatsen. Uiteraard is het ook van belang dat u bij elke in- en/of uitgang een dispenser plaatst waar de beschermkleding weer weggegooid kan worden zodat eventuele verontreinigingen niet van ruimte naar ruimte getransporteerd worden. Ook moeten de beschermkledingdispensers goed markeert zijn zodat iedereen weet wat voor type dispenser het is. Voor het markeren van beschermkledingdispensers vindt u bij ons ook bijpassende stikkers.

De beschermkledingdispensers die te vinden zijn in het assortiment zijn onder andere van ons eigen Premium A+ merk CaluGuard. De producten van ons eigen Premium A+ merk CaluGuard zijn van top kwaliteit. Wilt u meer informatie over CaluGuard, bekijk onze merkpagina!

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste beschermkleding dispenser? Onze specialisten helpen u graag! Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.