CaluPrevent veiligheidsbrillen

Installatietechniek

Op zoek naar hoogwaardige benodigdheden voor installatietechniek? Zoek niet verder! Bij Carel Lurvink vind je alles wat je nodig hebt om jouw installatietechnische projecten naar een hoger niveau te tillen. Bij Carel Lurvink vind je alle essentiële tools voor succesvolle installatietechnische projecten. Onze kennis van de branche maakt ons tot een betrouwbare partner.

Uw Kennispartner in de Installatietechniek

In de installatietechniek draait het om het creëren en onderhouden van diverse technische systemen, elk met hun eigen specifieke vereisten. Het is daarom van essentieel belang dat elke installatietechnische opdracht en elk project op de meest geschikte manier wordt benaderd. Met meer dan 130 jaar ervaring in de branche hebben we diepgaand inzicht in de diverse aspecten van installatietechniek.

CaluPrevent oordoppen

Voorkom gehoorschade met CaluPrevent oordoppen

Bekijk het aanbod

Veiligheidshelmen

Voor elke klus hoofdbescherming

Bekijk nu

CaluGuard werkhandschoenen

Binnen de installatietechniek spelen verschillende materialen en processen een cruciale rol, elk met hun eigen unieke eisen. Om die reden is het van essentieel belang om elke taak en project met de juiste aanpak te benaderen. Door het aanbieden van CaluGuard werkhandschoenen, dragen we bij aan de bescherming en veiligheid van uw medewerkers. Onze werkhandschoenen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van uw sector. We begrijpen de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd en zijn toegewijd om u te voorzien van hoogwaardige handschoenen die comfort, bewegingsvrijheid en bescherming bieden.

De leverancier voor uw klus

U zult zien dat Carel Lurvink uw installatietechniekbedrijf volledig kan ondersteunen met de juiste producten. Wij hebben voor u dan ook belangrijke producten in het assortiment zoals: smeermiddelen, schuurmaterialen, werkkleding, werkhandschoenen en oogbescherming

Eigen premium merken en A-merken

Bekijk alle merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist