Filters

Mengbekers

15 producten

Gemakkelijk mengen van verf met mengbekers

Bent u op zoek naar een mengbeker voor het eenvoudig mengen van verf? Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment schildersartikelen waaronder mengbekers en verfemmers. In mengbekers kan naast verf ook autolak, blanke lak of primers gemengd worden. Sommige mengbekers zijn beter geschikt voor het mengen van kleine hoeveelheden; andere mengbekers zijn speciaal ontworpen voor het mengen van grotere hoeveelheden. Carel Lurvink biedt mengbekers met een grote variantie aan inhoud: 300 ml, 500 ml, 800 ml, 1 liter, 1,4 liter, 1,8 liter, 2,3 liter of 2,5 liter. De verfemmers in ons assortiment hebben een inhoud van 8 liter of 12 liter. Op de mengbeker staat meestal de hoeveelheid aangegeven. Ook zijn bij de meeste mengbekers verhoudingen aangegeven zodat u eenvoudig de exacte verhoudingen kunt mengen. Soms zijn mengbekers ook enkel voorzien van een inhoudsmaat in milimeters.
 
Uiteraard zijn de verfemmers en mengbekers in het assortiment van Carel Lurvink van topkwaliteit. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig plastic dat sterk en flexibel is. Verder heeft u bij ons keuze uit een witte, zwarte of transparente mengbeker of verfemmer.

Verfemmers met deksel

Bij Carel Lurvink in het assortiment vindt u ook mengbekers met deksels. Door de mengbeker of verfemmer luchtdicht af te sluiten met een deksel voorkomt u dat verf of lak uitdroogt. Zo kunt u grote hoeveelheden mengen zonder dat u alles in één keer moet gebruiken. Bovendien weet u zo zeker dat u verder verft met precies dezelfde kleur.

De mengbekers van Colad

De mengbekers van Colad onderscheiden zich door hun schone en gladde oppervlak, waardoor ze eenvoudig te reinigen zijn, en ze bieden een probleemloze afgieting. Daarnaast zijn deze mengbekers antistatisch, wat de kans op stof- en verontreiniging tijdens het mengproces vermindert. De Colad productlijn van bedrukte mengbekers / maatbekers omvat niet alleen mengbekers van 350 ml, 700 ml, 1400 ml en 2300 ml, maar ook deksels, waardoor ze een veelzijdige oplossing bieden voor verschillende behoeften in de werkplaats.

Mengbekers bestellen?

Bent u nog op zoek naar andere schildersbenodigdheden? Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment schildersbenodigdheden zoals schildersaccessoires, verfbakjes en roosters, borstelwerk voor schilders, plakspaan, plamuurrubber, roerhoutjes, verfmixers, meetgereedschap en verfbeugels. Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.