Verfmixers

2 producten

Verfmixers

Verfmixers zijn geschikt voor het mixen of mengen van dikkere vloeibare producten zoals lijmen, cement, kalk of muurverf. Bij Carel Lurvink vindt u de juiste verfmixer die eenvoudig te bevestigen zijn aan een boormachine. Buiten de standaard verfmixers kunt u ook terecht voor de verfmixer met een vlindermodel. Heeft u hulp of advies nodig bij het kiezen van het juiste verfmixer? Neem contact op met één van onze specialisten via de e-mail naar [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.

Gebruik

Bevestig eerst de verfmixer op een accuboormachine. Begin met een laag toerental en neem goed alle hoeken van de emmer mee. Verhoog het toerental totdat de verf eruitziet als een homogene massa. Eindig weer met een laag toerental om onder andere spetters te voorkomen.

 

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren