Filters

Afstrijkmessen

7 producten

Afstrijkmessen

Voordat u begint met het schilderen van een muur of plafond moet deze in goede staat zijn. Zo wilt u geen vochtplekken in de wand of scheuren in de muur die u gaat verven. Een afstrijkmes helpt u bij het uitvlakken van beschadigde wanden en plafonds. Door op de beschadigde plekken een egalisatiemiddel of pleister aan te brengen, maakt u het oppervlak weer glad. Het vakkundig aanbrengen van pleister of een ander egalisatiemiddel op de beschadigde plekken kan lastig zijn. Met een afstrijkmes kunt u het middel goed mengen, spreiden en gladstrijken, waardoor u een mooie en strakke afwerking krijgt. Een afstrijkmes wordt ook wel een pleistermes, spackmes en stukadoorsmes genoemd.

Met de afstrijkmessen van Carel Lurvink kunt u iedere klus aan. We bieden u een ruim assortiment afstrijkmessen van hoogwaardige kwaliteit. Ze hebben een comfortabele multiplex handgreep en zijn verkrijgbaar in lengtes tussen de 14 en 60 centimeter. U heeft de keuze uit verschillende types afstrijkmessen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een RVS afstrijkmes van roestvrij staal. Deze kunt u gerust in een emmer water laten staan zonder dat het mes gaat roesten. Daarnaast hebben we diverse gekartelde afstrijkmessen met tanden in verschillende groottes. Ook bieden we enkele smalle, langwerpige tempermessen. Een tempermes maakt het afstrijken van verf op moeilijk bereikbare plekken makkelijker.

Spackmessen

Een spackmes, ook wel een plamuurmes genoemd, is een handgereedschap dat wordt gebruikt in verschillende bouw- en renovatietoepassingen. Het heeft meestal een plat, flexibel metalen blad en een handvat. Spackmessen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, variërend van smal tot breed, afhankelijk van het beoogde gebruik.

Een spackmes wordt vaak gebruikt om plamuur aan te brengen op muren en plafonds om oneffenheden en scheuren te vullen voordat deze worden geschilderd. Ook kan het worden gebruikt voor het verwijderen van oude verf of behang door de scherpe rand om verf of behang los te maken. Bij tegelwerk komt het eveneens van pas om voegmortel aan te brengen en overtollige mortel weg te schrapen.

Professionele Afstrijkmessen online bestellen of met advies?

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.