Filters

Afstrijkmessen

6 producten

Afstrijkmessen

Voordat u begint met het schilderen van een muur of plafond moet deze in goede staat zijn. Zo wilt u geen vochtplekken in de wand of scheuren in de muur die u gaat verven. Een afstrijkmes helpt u bij het uitvlakken van beschadigde wanden en plafonds. Door op de beschadigde plekken een egalisatiemiddel of pleister aan te brengen, maakt u het oppervlak weer glad. Het vakkundig aanbrengen van pleister of een ander egalisatiemiddel op de beschadigde plekken kan lastig zijn. Met een afstrijkmes kunt u het middel goed mengen, spreiden en gladstrijken, waardoor u een mooie en strakke afwerking krijgt. Een afstrijkmes wordt ook wel een pleistermes, spackmes en stukadoorsmes genoemd.

Met de afstrijkmessen van Carel Lurvink kunt u iedere klus aan. We bieden u een ruim assortiment afstrijkmessen van hoogwaardige kwaliteit. Ze hebben een comfortabele multiplex handgreep en zijn verkrijgbaar in lengtes tussen de 14 en 60 centimeter. U heeft de keuze uit verschillende types afstrijkmessen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een RVS afstrijkmes van roestvrij staal. Deze kunt u gerust in een emmer water laten staan zonder dat het mes gaat roesten. Daarnaast hebben we diverse gekartelde afstrijkmessen met tanden in verschillende groottes. Ook bieden we enkele smalle, langwerpige tempermessen. Een tempermes maakt het afstrijken van verf op moeilijk bereikbare plekken makkelijker.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren