Polijstmateriaal

7 producten

Waarvoor gebruik je polijstmateriaal

In de basis is het polijsten het glad/egaal maken van een bepaald materiaal. Zo kunt u polijsten gebruiken om krassen uit onder andere staal en lak te halen. Hiervoor gebruikt men polijstpasta. Deze pasta kan worden uitgewreven met de hand door middel van een microvezeldoek. Of men kan een professionele polijstmachine gebruiken. Hiervoor wordt dan een steunschijf op de polijstmachine gezet. Waarna een polijstspons bevestigd kan worden aan de steunschijf door middel van klittenband.

Polijstmiddelen en -pasta's

In het assortiment van Carel Lurvink zijn drie verschillende polijstpasta's te vinden; 3M Perfect-it polijstpasta, 3M Hoogglans Polijstmiddel en 3M Hoogglans beschermer.
De 3M Perfect-it polijstpasta is een fijne polijstpasta waarmee u gemakkelijk kritische autolakken, waaronder uitspuitzones, goed weg polijsten. Doffe plekken op uw lak kunnen met deze pasta snel en gemakkelijk weg worden gepoetst. Met het Hoogglans Polijstmiddel van 3M is perfect voor donkere lakken. Het polijstmiddel is bijzonder effectief en geeft een prachtige hoogglans. De 3M Hoogglans beschermer is een poetsmiddel perfect voor de afwerking van het polijsten. Dit wordt als laatste stap gebruitk voor het polijsten van een auto met een perfecte lakbescherming.

Sponzen en schijven

In het assortiment van Carel Lurvink vindt u ook twee steunschijven, twee sponzen en een wollen polijstvacht. De steunschijven verschillen in de diameter; een steunschijf heeft een diameter van 125mm, deze heeft ook een schroefdraad van M14, en de andere van 75mm. Tevens kunt u terecht voor twee sponzen; een met een diameter van 150mm en een met een diamater van 75mm. De poetspad met de wollen vacht heeft een diameter van 76,2mm.

Polijstmateriaal bestellen?

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.