Filters

Schildersbenodigdheden

240 producten

Schildersbenodigdheden voor de professionele schilder

Goed gereedschap is het halve werk! In het assortiment van Carel Lurvink kunt u, de professionele schilder, terecht voor diverse toebehoren voor al uw schildersklussen. De diverse schildersbenodigdheden in ons assortiment zijn glassnijders en glasreinigers, afstrijkmessen, stopmessen, verfbeugels, verfbakjes en roosters, mengbekers, schildersaccessoires, borstelwerk, plakspaan, plamuurrubber, roerhoutjes en verfmixers. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste schildersbenodigdheden voor uw klus!

Glassnijders en glasreinigers

Glassnijders zijn onmisbaar bij het plaatsen van glas. Met de juiste glassnijder maakt u ieder stuk glas nauwkeurig op maat. Door met het wieltje over het glas te bewegen maakt u eerst een kras in het glas. Daarna kunt u het glas eenvoudig breken op de plek van de kras. Met een glasreiniger verwijdert u hardnekkig vuil eenvoudig van een raam of stuk glas. Dit is een handig mesje waarmee u onder andere verf-, lijm- en kitresten kunt verwijderen zonder het glas te beschadigen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten.

Afstrijkmessen

Een muur of plafond moet in goede staat zijn voor u begint met schilderen. Door vochtplekken of scheuren eerst te egaliseren, wordt het eindresultaat van uw schilderwerk het mooist. Met een afstrijkmes kunt u egalisatiemiddelen en pleister goed mengen, spreiden en gladstrijken. Hierdoor krijgt u een mooie en strakke afwerking. Carel Lurvink biedt u een ruim assortiment afstrijkmessen in verschillende maten. Daarnaast bieden we verschillende soorten messen, zoals RVS, gekarteld en tempermessen.

Stopmessen

Het stopmes is misschien wel het meest klassieke schildersgereedschap. Stopmessen worden veel gebruikt voor het aanbrengen van stopverf, het bewerken van bepleistering en het controleren van kozijnen op houtrot. Eigenlijk kunt u een stopmes voor bijna alles gebruiken, van het openen van een verfblik tot het vullen van gaatjes. Bij Carel Lurvink bieden we u stopmessen in maar liefst tien verschillende modellen. Uw favoriete variant zit er gegarandeerd bij!

Verfbeugels

Om met een verfroller aan de slag te kunnen heeft u een goede verfbeugel nodig. Onze betrouwbare verfbeugels zijn gemaakt van stevig dik staal en hebben een comfortabele handgreep. Dankzij het goede ontwerp van onze verfbeugels komt de druk in het midden van de verfroller. Zo wordt de verf gelijkmatig verdeeld over het oppervlak en krijgt u een mooi resultaat. Onze verfbeugels zijn verkrijgbaar in meerdere maten en sluiten naadloos aan op ons assortiment verfrollers.

Verfbakjes en roosters

Met behulp van een verfbakje en verfrooster kunt u makkelijk een kleine hoeveelheid verf meedragen op uw arm. Zo kunt u sneller en op een ergonomische manier schilderen. Verfroosters en verfbakjes vullen elkaar goed aan. Het verfrooster zorgt ervoor dat u niet te veel verf gebruikt en dat de overtollige verf weer terugvalt in het bakje. Zo verspilt u geen verf. Het handvat aan het verfrooster zorgt ervoor dat u het rooster makkelijk en stevig kunt vastpakken zonder in aanraking te komen met de verf. Daarnaast zijn de verfbakjes en roosters gemaakt van een uitstekende kwaliteit kunststof waardoor ze niet buigen.

Mengbekers

Met onze kwalitatief goede mengbekers mengt u eenvoudig alle soorten verf. Of het nu gaat om een kleine of grote hoeveelheid verf, bij Carel Lurvink bieden we u de juiste maten mengbekers en verfemmers. Op veel mengbekers staan de verhoudingen exact aangegeven om het mengen zo eenvoudig mogelijk te maken. Ook bieden we mengbekers met deksel om uitdroging van de verf te voorkomen.

Schildersaccessoires

Een mooi eindresultaat begint bij het juiste gereedschap. In het ruime assortiment van Carel Lurvink kunt u daarom ook terecht voor diverse schilderaccessoires van de hoogste kwaliteit. We bieden u alle denkbare benodigdheden om uw schildersklus te laten slagen. Denk bijvoorbeeld aan meetgereedschap, reservemesjes, behangartikelen en nog veel meer producten voor in uw gereedschapskist.

Borstelwerk voor schilders

Bij Carel Lurvink bieden we u een uitgebreid assortiment borstels met diverse eigenschappen. Een handveger van varkenshaar is zacht, flexibel en laat geen krassen achter op de vloer. Daarnaast zijn deze borstels met de fijnste kwaliteit varkenshaar erg veerkrachtig, waardoor u ze makkelijk kunt schoonmaken. Kokosstoffers hebben een borstel gemaakt van de buitenbast van een kokosnoot. Kokosvezel is relatief goedkoop, taai en stug waardoor deze handvegers veel in de bouw gebruikt worden. U moet er echter op letten dat een kokosstoffer weliswaar bestand is tegen vocht, maar niet tegen zuren. Borstels van paardenhaarmengsel zijn zacht, flexibel, slijtvast en antistatisch. Daarnaast is het bestand tegen zuren en basen. Als een handveger van paardenhaar nat wordt kunt u hem gemakkelijk even uitschudden. Dan is de borstel binnen no-time weer droog. Standaard straatbezems hebben vaak haren van kunststof. De haren gaan niet aan elkaar kleven als het vochtig is. Daarnaast is een kunststof veger erg licht.

Plakspaan

Met een plakspaan kunt u pleisterlagen tegen de wand zetten, sierpleisters van de muur schrapen en vloeren egaal uitstrijken. Om de levensduur van uw plakspaan zo lang mogelijk te houden, raden wij u aan de plakspaan na iedere klus schoon te maken en licht in te vetten. Zorg er wel voor dat u de plakspaan voor gebruik bij de volgende klus weer ontvet. Met deze maatregelen kunt u extra lang genieten van uw plakspaan. Vroeger gebruikte men voornamelijk houten plakspanen, maar tegenwoordig bieden we bij Carel Lurvink ook uitvoeringen van RVS en kunststof.

Plamuurrubber

Een plamuurrubber is onmisbaar bij het aanbrengen van plamuur op oneven ondergronden. Het plamuurrubber helpt u om nauwkeurig te plamuren op kleine oppervlakken. De rechthoekige plamuurrubbers van Carel Lurvink zijn van goede kwaliteit en zijn herbruikbaar.

Roerhoutjes

Het is belangrijk om verf eerst goed te roeren voordat u begint met schilderen. Zo krijgt u een egaal eindresultaat. Met een roerhoutje van Carel Lurvink roert u alle verven en lakken eenvoudig om. Roerhoutjes zijn afgewerkte houten latjes, waardoor ze geen resten achter laten in de lak of verf. Onze roerhoutjes zijn geschikt voor eenmalig gebruik en verkrijgbaar in verschillende maten.

Verfmixers

Verfmixers zijn geschikt voor het mixen of mengen van dikkere vloeibare producten zoals muurverf, lijmen, kalk en cement. De verfmixers uit het assortiment van Carel Lurvink zijn eenvoudig te bevestigen aan uw boormachine, waardoor het mixen een simpel karwei is. Naast de standaard verfmixers kunt u bij Carel Lurvink ook terecht voor een verfmixer met vlindermodel.

Meer weten over de juiste schildersbenodigdheden voor uw klus? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.