Filters

Toebehoren schuurmaterialen

12 producten

Toebehoren schuurmaterialen

Bij het schuren kunnen diverse producten het gemakkelijker voor u maken om te werken met schuurpapier. Bij Carel Lurvink bieden wij u dan ook onder andere; schuurpapier houders, steunschijven, controle poeder met desbetreffend handvat en rubberen houders. Er zijn verschillende houders voor schuurpapier. Deze houders hebben aan de bovenkant een handvat en twee klemmen. Met deze klemmen kunt u gemakkelijk het schuurpapier spannen. Hierdoor kunt u veiliger en gemakkelijker oppervlakten schuren. Ook kunt u terecht voor een Stick-it handblok. In plaats van uw schuurpapier te spannen, kunt u met deze houder uw schuurpapier er tegenaanplakken.

Steunschijven

Bij Carel Lurvink kunt u ook terecht voor diverse steunschijven, met of zonder foam laag. Verschillende maten zijn te verkrijgen. Ook de manier van bevestiging voor de schuurschijven zijn anders.

Controle poeder

Controlepoeder of ook wel schuurgids genoemd. Is een poeder dat u helpt bij het schuren. Dit poeder werkt u in over het gebied dat u schuurt. Wanneer u continueert met het schuren van deze plek zal u zien of er nog oneffenheden zijn op het oppervlakte. Hier zal namelijk nog poeder blijven zitten. De tip van Carel Lurvink is om ten aller tijden gebruik te maken van controlepoeder voor een zo strak en ontzichtbaar eindresultaat.

Rubberen houder

Deze rubber houders worden gebruikt voor het aanspannen van Schuurbanden. Deze banden zijn aan een gesloten en kunnen aangesloten worden aan een machine met behulp van een rubber houder. Bij Carel Lurvink kunt u een rubber houder vinden van Klingspor: de CS310X. Deze rubberen houder is teverkrijgen in vier verschillende maten. Van 22mm tot 60mm. Voor andere schuurmaterialen kijk verder op onze site. Zoals, schuurpapier op rol, stroken en vellen, schijven of slijpmoppen.

Houders of steunschijven bestellen?

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.