Filters

Roerhoutjes

2 producten

Wat zijn roerhoutjes

Roerhoutjes zijn afgewerkte houten latjes die gebruikt worden voor het mengen en roeren van water- of tinnergedragen verven en lakken. De roerhoutjes zijn te verkrijgen in de maten 20, 22, 30 en 45 cm. Vaak wordt gekozen voor houten wegwerproerhoutjes door het feit dat na gebruik verf- of andere resten op het roerhoutje moeilijk te verwijderen zijn en bij vaker gebruik de kleur van de verf ongewenst kan beinvloeden.

Verf en lak mengen met roerhoutjes

Verf mengen met een roerhoutje is een eenvoudige maar essentiële stap in het schilderproces. Dit handige gereedschap maakt het mogelijk om de verf grondig te mixen, zodat de kleur gelijkmatig verdeeld wordt. Het is een kosteneffectieve en praktische oplossing voor zowel professionele schilders als doe-het-zelvers, en het zorgt ervoor dat de verf gereed is voor een soepele en consistente applicatie op het oppervlak. Mocht u zoeken naar een verfmixer voor grotere hoeveelheden dan bent u bij Carel Lurvink ook aan het goede adres. 

Roerhoutjes kopen?

Heeft u hulp of advies nodig bij het kiezen van het juiste roerhoutje? Neem contact op met één van onze specialisten via de e-mail naar [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.