Filters

Tapes en plakband

108 producten

Zilvergrijs gecoat linnen tape rol 25mmx50mtr
Zilvergrijs gecoat linnen tape rol 25mmx50mtr
25 mm
50 mm
75 mm
100 mm
CaluPackit teflon tape 0,08mm rol 10mm x 33mtr
CaluPackit teflon tape 0,08mm rol 10mm x 33mtr
10 mm
25 mm
40 mm

Tapes en plakband bij Carel Lurvink bestellen?

Carel Lurvink heeft een groot assortiment tapes, voor elke klus hebben wij de geschikte tape, voor zowel binnen- als buitenshuis. Of het nu gaat om ducttape, reflecterende tape, magneettape, hittebestendige tape, aluminium tape, maskeertape, schuimtape, linnen tape, papieren tape, PVC verpakkingstape, teflon tape of dubbelzijdig tape; wij bieden hoogwaardig tape. In ons assortiment vindt u veel van het bekende merk 3M. 3M garandeert kwaliteit en bovendien zijn de tapes van 3M duurzaam geproduceerd. Naast tape van 3M vindt u ook tape van de merken Kip, Calupaint en CaluTape in ons assortiment.

Ducttape en versterkt tape

Bij Carel Lurvink bieden we een gevarieerd assortiment tape dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel professionals als doe-het-zelvers. Hierin vindt u onder andere ducttape en versterkt tape voor veelzijdige toepassingen. Daarnaast hebben we ook dubbelzijdige tape in ons aanbod. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel, waardoor u kunt vertrouwen op onze tape, of u nu tijdelijke reparaties, langdurige constructiewerkzaamheden of decoratieve projecten uitvoert.

Reflecterende tape

Bij ons vindt u reflecterend tape van topkwaliteit dat zelfs in veeleisende omgevingen standhoudt. Of het nu gaat om maritieme toepassingen waar waterbestendigheid essentieel is, of om situaties waar elektrische stroomonderbrekingen een zorg zijn, ons assortiment reflecterend tape biedt duurzame prestaties en verhoogt de zichtbaarheid.

Bovendien is ons reflecterende tape niet beperkt tot alleen functionele toepassingen. We begrijpen dat esthetiek belangrijk kan zijn, vooral in de automotive-industrie. Daarom bieden we een scala aan kleuren en patronen, zodat u niet alleen de veiligheid kunt verbeteren, maar ook een persoonlijke tint kunt toevoegen aan voertuigen, uitrusting en andere toepassingen. Met ons reflecterende tape bent u verzekerd van zowel functionaliteit als gepaste stijl.

Magneettape

Met magneettape kunt u gemakkelijk en onzichtbaar twee niet-magnetische voorwerpen met elkaar verbinden.
Hittebestendige tape & aluminium tape: Ons hittebestendige tape is van aluminium, temperatuurbestendig van -40 tot + 140 °C. Bovendien is ons hittebestendige tape ook bestendig tegen luchtvochtigheid, UV-straling, zuur en loog.

Maskeertape

Om spullen goed te kunnen beschermen tijdens het schilderen, is het belangrijk het goed af te plakken met maskeertape. Het is een lichte tape die ook weer makkelijk te verwijderen is zonder dat er lijmresten achterblijven. Maskeertape wordt soms ook wel schilderstape of afplaktape genoemd.
Schuimtape: Het hoogwaardige schuim in ons schuimtape vangt oneffenheden in de ondergrond op en is altijd handig in huis te hebben. In ons assortiment kunt u dubbelzijdig en enkelzijdig schuimtape vinden.

Dubbelzijdig tape en dubbelzijdig plakband

Dubbelzijdig tape is een veelzijdige en handige bevestigingsoplossing die wordt gewaardeerd in diverse sectoren. Of het nu gaat om het decoreren van een kamer, het monteren van fotolijsten zonder spijkers of het bevestigen van zware objecten, deze tape biedt een efficiënte manier om materialen veilig en stevig aan elkaar te koppelen. De 3M VHB tape onderscheidt zich door zijn buitengewone hechtingskracht en duurzaamheid, wat het geschikt maakt voor veeleisende toepassingen.

In de vloerenbranche wordt dubbelzijdige tape vaak gebruikt voor het bevestigen van tapijt aan vloeren, waarbij het zorgt voor een stevige en duurzame hechting. In de bouwsector wordt het ingezet voor gevelbekleding, waarbij panelen veilig en naadloos worden verbonden. Met zijn vermogen om op verschillende materialen te hechten en langdurige prestaties te leveren, is dubbelzijdige tape een betrouwbare keuze voor uiteenlopende projecten, of het nu gaat om vloeren of bouwtoepassingen.

Tape dispenser

Om het afplakken en het sluiten van dozen zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken is het handig om een tape dispenser te gebruiken. Een tape dispenser wordt soms ook wel pistoolafroller of tapeafroller genoemd. Wij bieden tape dispensers voor alle standaardrollen. Onze tape dispensers liggen erg comfortabel in de hand, zijn voorzien van een flexibel gladstrijk blok en een goed scherp zaagtandmes waardoor de tape makkelijk en op de juiste plek afgesneden wordt. U kunt ook kiezen voor een tape dispenser voor ATG tapes die de schutlaag bij het aanbrengen automatisch verwijderd.

Tape of plakband nodig?

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.