Filters

Tapes en plakband

111 producten

25 mm
50 mm
100 mm
25 mm
50 mm
75 mm
100 mm
10 mm
25 mm
40 mm

Tapes en plakband

Carel Lurvink heeft een groot assortiment tapes, voor elke klus hebben wij de geschikte tape. Of het nu gaat om ducttape, reflecterende tape, magneettape, hittebestendige tape, aluminium tape, maskeertape, schuimtape, linnen tape, papieren tape, PVC verpakkingstape, teflon tape of dubbelzijdig tape; wij bieden hoogwaardig tape.
In ons assortiment vindt u veel van het bekende merk 3M. 3M garandeert kwaliteit en bovendien zijn de tapes van 3M duurzaam geproduceerd. Naast tape van 3M vindt u ook tape van de merken Kip, Calupaint en CaluTape in ons assortiment.

Ducttape en versterkt tape

Moet u iets afplakken, markeren, afdichten, tijdelijk verstevigen of iets beschermen? Bij Carel Lurvink bieden wij flexibel en makkelijk te verwerken ducttape en versterkt tape met hoge kleefkracht die goed bestand zijn tegen vocht.

Reflecterende tape

Ons reflecterend tape presteert goed op zowel nat en droog en verhoogt de zichtbaarheid van levens ondersteunende apparatuur in het water. Daarnaast bieden wij ook reflecterende tape die een extra veiligheidsmarge tijdens elektrische stroomonderbreking bieden. Reflecterend tape ook geschikt voor auto’s motors, scooters en nog veel meer.

Magneettape

Met magneettape kunt u gemakkelijk en onzichtbaar twee niet-magnetische voorwerpen met elkaar verbinden.
Hittebestendige tape & aluminium tape: Ons hittebestendige tape is van aluminium, temperatuurbestendig van -40 tot + 140 °C. Bovendien is ons hittebestendige tape ook bestendig tegen luchtvochtigheid, UV-straling, zuur en loog.

Maskeertape

Om spullen goed te kunnen beschermen tijdens het schilderen, is het belangrijk het goed af te plakken met maskeertape. Het is een lichte tape die ook weer makkelijk te verwijderen is zonder dat er lijmresten achterblijven. Maskeertape wordt soms ook wel schilderstape of afplaktape genoemd.
Schuimtape: Het hoogwaardige schuim in ons schuimtape vangt oneffenheden in de ondergrond op en is altijd handig in huis te hebben. In ons assortiment kunt u dubbelzijdig en enkelzijdig schuimtape vinden.

Dubbelzijdig tape en dubbelzijdig plakband

Tape dat aan beide zijden plakt kan handig zijn bij veel klussen, bijvoorbeeld bij het decoreren of het verbinden van objecten. Bijvoorbeeld met de zeer krachtige dubbelzijdige acrylaat 3M VHB tape maakt u snel en gemakkelijk een duurzame hechting op verschillende materialen. Dit type tape wordt veelal gebruikt in de vloerenbranche om bijvoorbeeld tapijt aan (onder)vloer te bevestigen.

Tape dispenser

Om het afplakken en het sluiten van dozen zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken is het handig om een tape dispenser te gebruiken. Een tape dispenser wordt soms ook wel pistoolafroller of tapeafroller genoemd. Wij bieden tape dispensers voor alle standaardrollen. Onze tape dispensers liggen erg comfortabel in de hand, zijn voorzien van een flexibel gladstrijk blok en een goed scherp zaagtandmes waardoor de tape makkelijk en op de juiste plek afgesneden wordt. U kunt ook kiezen voor een tape dispenser voor ATG tapes die de schutlaag bij het aanbrengen automatisch verwijderd.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren