Filters

Afsteekmessen

6 producten

Afsteekmessen

Met een afsteekmes wordt het verwijderen van oude verflagen, behang of vloerbedekking een eenvoudige klus. Ook het verwijderen van oneffenheden op de muur of vloer, zoals lijm- en verfresten, is met een afsteekmes een eenvoudig karwei. Alle afsteekmessen in ons assortiment hebben een comfortabel houten handvat en een sterk en scherp stalen blad. Ons CaluPaint kwalitatief hoogwaardige afsteekmes is hierdoor ook erg geschikt voor de wat zwaardere klussen. Daarnaast bieden we afsteekmessen met gehard blad. Deze zijn wat sterker en blijven langer scherp. Alle verkrijgbare afsteekmessen bij Carel Lurvink zijn 5 of 7 centimeter breed.

Over het afsteekmes

Op het eerste gezicht lijkt een afsteekmes veel op een plamuurmes, maar er zit wel degelijk verschil tussen beide gereedschappen. Het stalen blad van een afsteekmes is dikker en minder soepel dan dat van een plamuurmes. Doordat het blad minder verend is, is een afsteekmes bij uitstek geschikt voor het verwijderen van oude verflagen, nadat deze zijn behandeld met een verfafbrander of afbijtmiddel. Daarnaast is een afsteekmes ideaal voor het verwijderen van oud behang of tapijt. Wanneer u behang wilt afsteken, raden we aan om het behang eerst vochtig te maken met warm water. Hierdoor wordt het behang zachter en gaat het afsteken een stuk makkelijker. Een afsteekmes is ook handig voor het verwijderen van oneffenheden op de muur, zoals verf- en lijmresten.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren