Filters

Stopmessen

9 producten

Wat zijn stopmessen?

Een stopmes is voor veel schilders onmisbaar en wordt gebruikt voor het aanbrengen van stopverf bij glas en het bewerken van bepleistering. Daarnaast is een stopmes ook erg handig voor het stoppen van kleine gaatjes en het controleren van kozijnen op houtrot. Eigenlijk kan het mes voor bijna alles worden gebruikt. Het lemmet is gemaakt van een hoge kwaliteit staal en een comfortabele houten handgreep. Stopmessen zijn verkrijgbaar in talloze verschillende modellen. Bij Carel Lurvink bieden we u het Rotterdams, Engels, Zeeuws, Utrechts, Leids, Frans en Fries model stopmes. Daarnaast heeft u nog keuze uit een gebogen en een troffel model. Carel Lurvink heeft voor iedere schilder een geschikt stopmes.

Wat is een stopmes?

Een stopmes is een essentieel gereedschap voor schilders en klussers. Dit veelzijdige mes heeft talloze toepassingen, waaronder het openen van verfblikken. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het zogenaamde 'stoppen' van glas met behulp van stopverf en is bijzonder geschikt voor het bewerken van aluminium en stalen sponningen. Het stopmes is ontworpen om nauwkeurig en gemakkelijk stopverf aan te brengen en te modelleren, waardoor het een onmisbare tool is voor het realiseren van professionele resultaten bij schilder- en glaswerkzaamheden.

Het verschil tussen stopmessen en plamuurmessen

Stopmessen zijn specifiek ontworpen voor het nauwkeurig aanbrengen en bewerken van stopverf bij glaszetten, met smalle, flexibele bladen. Plamuurmessen hebben bredere bladen en zijn veelzijdiger, geschikt voor algemene schraap- en plamuurwerkzaamheden en meer krachtige taken. Het belangrijkste verschil ligt in hun toepassingen en ontwerp: stopmessen zijn gespecialiseerd, terwijl plamuurmessen multifunctioneel zijn.

Stopmessen bestellen?

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.