Filters

Afdekmateriaal

45 producten

Afdekmateriaal

Afdekmaterialen zijn speciaal ontworpen voor het afdekken en beschermen van vloeren en meubels tijdens het schilderen, verbouwen, renoveren of andere bouwprojecten. Carel Lurvink biedt verschillende soorten afdekmateriaal zodat u voor elke situatie geschikt afdekmateriaal vindt. Het type afdekmateriaal dat u het beste kunt gebruiken ligt naast het soort bouwklus ook aan het af te dekken voorwerp of oppervlak.. Carel Lurvink biedt zelfklevende folie, normaal afdekvlies, maskeertape, maskeerfolie ademend afdekvlies en stucloper/afdekkarton. De verkrijgbare soorten afdekmateriaal zijn van de toongevende merken CaluPaint, Colad, Kip en 3M. Naast divers afdekmateriaal vindt u in ons assortiment handige foliedispensers en maskeerapparaten om het afdekken eenvoudiger en efficiënter te maken. U kunt dus bij ons terecht voor elke situatie zodat u uw vloeren, wanden, ramen, deuren en/of trappen veilig, gemakkelijk, effectief en snel kunt beschermen. 

Stucloper/Maskeerpapier

Het meest traditionele afdekmateriaal is een stucloper, ook bekend als afdekkarton of maskeerpapier vanwege het geplastificeerde karton waaruit het bestaat.Het product wordt vaak gebruikt tijdens het schilderen van muren of andere projecten waarin vloeistof kan worden geknoeid. De kwaliteit van maskeerpapier kan sterk variëren, met potentiële nadelige gevolgen, maar het voordeel van de hoogwaardige stucloper in het assortiment van Carel Lurvink is dat u uw vloer effectief kunt beschermen zonder uw budget te overschrijden. Stucloper is niet alleen geschikt voor vloeren; het kan ook worden gebruikt om meubels en andere oppervlakken te beschermen tegen verfspatten en stof tijdens renovatie- en schilderprojecten. Om de stucloper stevig op zijn plaats te houden en beweging tijdens het klussen te voorkomen, biedt Carel Lurvink stucloper tape, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over verschuivende stucloper terwijl u aan het werk bent.

Afdekvlies/maskeerfolie

Tegenwoordig wordt stucloper minder gebruikt en geven de meesten steeds vaker de voorkeur aan afdekvlies doordat afdekvlies minder snel scheurt en ook makkelijker te gebruiken is voor een oneven ondergrond. Afdekvlies wordt ook vaak schildersvlies, vezelvlies of maskeerfolie genoemd. Afdekvlies. Er bestaan verschillende soorten afdekvliezen die verschillende eigenschappen hebben. Zo bestaan er afdekvliezen met een anti-slip laag aan de onderkant, schok- en/of vocht absorberende afdekvliezen, vochtdichte afdekvliezen, ademde afdekvliezen, meerlaagse afdekvliezen en herbruikbare afdekvliezen. 

Zelfklevende folie

Zelfklevende folie is speciaal ontwikkeld voor het afdekken van hard vlakke vloeren doordat zelfklevend folie goed strak blijft liggen. Er zijn verschillende type zelfklevende folies op de markt gebracht die geschikt zijn voor verschillende ondergronden zoals bijvoorbeeld voor glas, vloer, tapijt of tapijttegels.

Ruim assortiment afdekmateriaal online bestellen? 

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.