Filters

Verfbeugels

14 producten

Verfbeugels van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar een goede verfbeugel van hoge kwaliteit? Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment schildersartikelen zoals verfkwasten, verfrollers, telescoopstelen, plamuurmessen en uiteraard diverse verfbeugels. De verfbeugels zijn van ons eigen premium A+ merk CaluPaint. De schildersartikelen van CaluPaint staan bekend voor hun hoge kwaliteit en natuurlijk een goede prijs. De professionele verfbeugels zijn gemaakt van stevig dik staal waardoor de beugels betrouwbaar zijn. Door de ergonomische vorm en handgreep liggen de verfbeugels bovendien aangenaam in de hand en is het verven een stuk plezieriger. De handgreep van de CaluPaint verfbeugels liggen niet alleen aangenaam in de hand maar zijn ook zo ontworpen dat de druk in het middel van de bevestigde verfroller komt en de verf gelijkmatig verdeeld wordt tijdens het rollen.

De maten in ons assortiment

De verfbeugels van CaluPaint passen optimaal bij de verfrollen van CaluPaint. Uiteraard zijn de verfbeugels ook geschikt voor verfrollers van andere merken. De CaluPaint verfrollers worden namelijk aangeboden in verschillende maten; De doorsnedes verfbeugels die wij bieden zijn 6 mm en 8 mm. De 6 en 8 mm verfbeugels zijn geschikt voor verfrollers met een diameter van 5 cm, 10 cm, 15 cm of 22 cm. Ook bieden wij verschillende verfbeugels voor verfrollers van verschillende lengtes. De kleinste verfbeugel is geschikt voor een verfroller met en een lengte van 5 cm en de grootste verfroller is geschikt voor een 70 cm lange verfroller.

Extra brede verfbeugels

Naast de standaard verfbeugels biedt Carel Lurvink ook twee verfrolbeugels met een U-model. Bij dit model vergbeugels wordt de verfroller niet op een stangetje geschoven maar wordt de roller tussen twee pinnen bevestigd. Het voordeel van het U-model is daardoor dat de druk die op de verfbeugel gezet wordt beter verdeeld wordt over de verfroller wat ervoor zorgt dat de verf gelijkmatiger aangebracht wordt en u een beter resultaat krijgt. Het nadeel van U-model verfbeugels is dat ze vaak maar geschikt zijn voor een beperkt aantal verfrollers. Daarom heeft CaluPaint ook een verstelbare verfbeugel met U-model uitgebracht. Ideaal als u niet zo veel verfbeugels wilt aanschaffen.

Lange verfbeugels

Carel Lurvink heeft in haar assortiment lange en korte verfbeugels. Vooral lange verfbeugels vaak door schilders gebruikt bij het bereiken van lastige plekken zoals hoge muren en plafonds. Deze beugels bieden stabiliteit en ondersteuning voor verfrollers, terwijl het ergonomische handvat comfort tijdens langdurige taken bevordert. Ze elimineren de noodzaak van ladders of steigers, wat zowel kostenefficiënt als veilig is. Hoewel het materiaal kan variëren, zijn ze ontworpen voor duurzaamheid en efficiëntie zonder compromissen in de kwaliteit van het schilderwerk.

Verfbeugel bestellen?

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.