3M Aura 9300 Gen3+Serie stofmaskers! 

3M stofmaskers
Making great things possible. More comfortably.
Het 9300+Gen3 stofmasker kent een mix van eigenschappen waar dragers die zelfs in de zwaarste omstandigheden werken naar op zoek zijn: makkelijker ademhalen, betrouwbare bescherming, comfort voor het gelaat, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Verbeterd ademhalingscomfort

De belangrijkste innovatie bij de 3M™ Aura™ 9300+Gen3 stofmaskers is het nieuwe Cool Flow™ Comfort uitademventiel. Het ventiel reageert gevoeliger op uitgeademde lucht waarbij het 37% gemakkelijker opengaat dan het huidige Cool Flow™ uitademventiel, wat resulteert in meer afvoer van uitgeademde lucht uit het stofmasker. Gecombineerd met het geavanceerde elektrostatisch filtermateriaal (AEM), zorgt dit voor hoge filterprestaties en een minimale ademhalingsinspanning. Bescherming wordt hierdoor nog minder als last ervaren.

Verbeterde duurzaamheid zonder in te leveren op comfort

De nieuwe, kleurgecodeerde hoofdbanden zijn sterk en duurzaam. Ze zorgen ervoor dat het stofmasker veilig op het gelaat van de werknemer blijft zitten en bieden tegelijkertijd comfort aan het hoofd. Breed, zacht neusschuimmateriaal en glad binnenmateriaal voelen zacht aan op de huid, terwijl de geïntegreerde neusbeugel en het zachte schuimmateriaal over de neus voor een comfortabele en makkelijke pasvorm zorgen.

Drie kleuren die beschermingsniveaus aangeven

Om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen, beschikken de nieuwe, gevlochten hoofdbanden over een kleurcodering afhankelijk van het risico en het verontreinigingsniveau op de werkplek. In één blik selecteer je daarmee eenvoudig het juiste stofmasker: geel (FFP1) voor gebieden met lage niveaus van fijnstof, blauw (FFP2) voor gematigde niveaus en rood (FFP3) voor hogere niveaus van fijnstof.

Belang van een goede pasvorm

Het originele ontwerp met 3 panelen is ontwikkeld vanuit de gedachte dat het masker op een breed scala aan gezichtsvormen en -afmetingen past. Door een voorgevormd bovenpaneel met reliëf zorgt het ontwerp er verder voor dat het masker eenvoudig gedragen kan worden in combinatie met 3M veiligheidsbrillen.

Nog eenvoudiger te positioneren

De nieuwe innovatieve lipjes zorgen samen met het Cool Flow™ Comfort uitademventiel met eenvoudige gripfunctie voor eenvoudiger vasthouden, opzetten, aanpassen en afzetten van het nieuwe 3M™ Aura™ 9300+Gen3 stofmasker*.

Verzekerde veiligheid

De 3M™ Aura™ 9300+Gen3 stofmaskers worden ondersteund door het nieuwe Safe Guard™ product-authenticatieproces van 3M. Gebruik dit systeem om na te gaan of uw product een echt door 3M geproduceerd stofmasker is zodat u op de beoogde bescherming kunt vertrouwen.

Gerelateerde artikelen