CALU TTS schoonmaakwagen Milaan 810S blauw

Art: 260505
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Efficient voor het reinigen van grote oppervlakken
  • Gebruiksvriendelijk
  • Schokbestendig

Symbolen

Ecovadis silver 2021 Ecovadis silver 2021 Ecolabel Ecolabel

Omschrijving

De CALU TTS schoonmaakwagen Milaan 810S is de ideale oplossing voor professionele reiniging in omgevingen met twee verschillende risiconiveaus. De trolley heeft 3 aparte zones: een inklapbare zakhouder van 120 L, een afgesloten opberggebied met lade en een wasgebied met een inweekstation. Deze modulaire polypropyleen trolley is aanpasbaar aan elke schoonmaakbehoefte en is ontworpen om hoge prestaties te leveren.

De CALU TTS schoonmaakwagen Milaan 810S is ook zeer gebruiksvriendelijk. Het is eenvoudig en snel om de trolley te koppelen/ontkoppelen met slechts één klik. De polypropyleen haken zijn schokbestendig en ontworpen om elke beweging te weerstaan en zich aan te passen aan oneffen vloeren.

Bovendien is de trolley hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. De plastic frames scheiden duidelijk de trolleymodules, waardoor vervuiling tussen de was-, opslag- en afvalverzamelingsgebieden wordt voorkomen. De gladde oppervlakken en het ontbreken van holtes vergemakkelijken het schoonmaken en garanderen een hoog niveau van hygiëne. Met het sleutelsysteem kan de trolley veilig worden beheerd.

Duurzaamheid schoonmaakwagen Milaan

Milaan trolleys zijn gemaakt van hoogwaardig polypropyleen met hoge dichtheid, een materiaal met een lage impact dat minder CO2e-emissies genereert dan aluminium, roestvrij staal en verchroomd ijzer. Bovendien bevatten verschillende componenten van Milaan trolleys gerecycled PSV-gecertificeerd polypropyleen (Plastic Second Life), waardoor de emissies nog eens gehalveerd worden.

Positieve punten

+ Makkelijk en snel: met een klik schuif je je trolley in/uit elkaar
+ Schokbestendig: haken van polypropyleen ontworpen om elke beweging te weerstaan ​​en zich aan te passen aan oneffen vloeren
+ Hygiënisch: de kunststof frames scheiden de trolleymodules duidelijk van elkaar, waardoor besmetting tussen de was-, opslag- en afvalinzamelingsruimte wordt voorkomen
+ Gemakkelijk te onderhouden: de gladde oppervlakken en de afwezigheid van holtes vergemakkelijken de reiniging en garanderen een hoge mate van hygiëne
+ Hoogste veiligheid: sleutelsysteem om de trolley veilig te beheren
+ Personaliseerbaar: de panelen van de trolley kunnen worden aangepast met decoratieve motieven, reclame of met de afbeelding van het schoonmaakbedrijf om van de trolley een communicatiemiddel te maken

Technische gegevens

Kleur: groen
Materiaal: polypropyleen.
Inhoud emmers: 4 liter
Onderdelen gemaakt van gecertificeerd gerecycled plastic PSV - Second Life Plastic
Milieuvriendelijk: volledig gemaakt van polypropyleen, roest niet, robuust en volledig recyclebaar
Inhoud: 4 emmers, geel, groen, blauw en rood (4 liter) met ergonomische handgreepen en transparant deksel met scharnierende opening, hermetisch gesloten emmers met deksel en handvat, rood en blauw (20 liter), set met zelfklevende etiketten voor emmers, 125mm wielen, 22 ltr. lade zonder slot (groen), 2x70ltr. opvouwbare zakhouder. vast zijpaneel, beweegbare zijsluitende deur.
Hoogte (cm): 117 cm
Breedte (cm): 60 cm
Lengte (cm): 135 cm
Gewicht (kg): 29.57 kg

CALU TTS

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment werkwagens. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CALU TTS
Materiaal Polypropyleen
Kleur Grijs