Vikan handschraper met RVS blad paars 100x235mm

Art: 4009P
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Ergonomische handgreep voor comfortabel gebruik
  • Zeer stevig

Symbolen

Food keurmerk Glas-Vork Food keurmerk Glas-Vork

Omschrijving

De handkrabbers van Vikan zijn perfect voor de catering- en voedingsindustrie en bieden sterk en flexibel staal dat nergens heen gaat. Het 10 cm brede blad is stevig bevestigd aan het ergonomische plastic handvat, waardoor het gemakkelijk en comfortabel te gebruiken is op verschillende oppervlakken. Deze schraper is een zeer efficiënt reinigingsgereedschap.

Veiligheid is net zo belangrijk als doeltreffendheid, en dat is precies wat deze Vikan handschraper biedt: hij is volledig voedselveilig. En niet alleen dat, maar u kunt deze schrapers ook in kleur afstemmen op de ruimtes binnen uw bedrijf, door de 8 verschillende kleuren.

Positieve punten

+ Hitte bestendig
+ Verschillende kleuren

Technische gegevens

Materiaal: Polypropyleen, Nylon en RVS Breedte: 100 mm
Lengte/Diepte: 235 mm
Netto gewicht: 0,11 kg.
Maximale gebruikstemperatuur (contact met voedsel) : 200°C
Maximale gebruikstemperatuur (niet in contact met voedsel): 200°C

Kleurcodering

Alle Vikan producten zijn voorzien van diverse kleuren. Het gehele kleurenpalet voor de Vikan producten bestaat uit 5 verschillende kleuren. Hierdoor kan er gemakkelijk onderscheid worden gemaakt in welke ruimte het product gebruikt dient te worden. Naast dat er hierdoor wordt voldaan aan de HACCP regelgeving. Helpen de kleuren ook met het voorkomen van kruisbesmetting. Met deze aanpak kunt u optimale controle over de hygiëne binnen uw bedrijf behouden.

Vikan

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Handschrapers en vloerschrapers. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Vikan
Kleur Oranje
Eigenschap Food

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren