Filters

Showergel

8 producten


Snel douchen of even lekker ontspannen? U weet dat een warme douche u daarbij helpt maar wat is douchen zonder heerlijke douchegel om optimaal van te genieten? Het gebruik van goede douchegel is essentieel voor een prettige douche-ervaring. Hiervoor wilt u dan ook de producten gebruiken die het beste resultaat leveren.

Welke douchegel heb ik nodig?

Er is een grote keuze aan douchegels. Het hangt er vanaf welke behoefte heeft en met welk doel u de douchegel gebruikt. Op basis van persoonlijke voorkeur en huidtypen kan er een keuze worden gemaakt voor een douchegel.
Iedereen heeft een andere persoonlijke voorkeur als het gaat om soorten douchegel. Voor een verkwikkende douchsessie, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een douchegel met een verfrissende geur die een energie boost geeft. Wanneer ontspannen en tot rust komen voorop staat, kunt u beter kiezen voor een douchegel met een rustgevende geur.

Ieder huidtype heeft een andere huidverzorging nodig. Dat is ook zo met douchegels. De keuze voor een douchegel is sterk van afhankelijk van welk huidtype u heeft. Bij een gevoelige huid, raden wij aan om te kiezen voor een douchegel die niet agressieve ingrediënten bevat of de huid niet uitdroogt. Bij een droge huid moet u zorgen dat u meer aandacht schenkt aan het hydrateren en het extra verzorgen van de huid, door middel van speciale douchegels. 

Zijn douchegels geschikt voor alle huidtypes?

Er zijn veel verschillende huidtypes. Douchegel is een product dat over het algemeen door iedereen kan worden gebruikt. Wel is het verstandig om zeker te weten of u een allergie heeft voor bepaalde stoffen. Douchegels met agressieve ingrediënten kunnen namelijk bij sommige mensen irritaties veroorzaken. Voor mensen met een gevoelige huid is het van belang om extra voorzichtig te zijn bij het kiezen van een douchegel. Wanneer dit ook bij u het geval is, zoek dan producten die speciaal zijn ontworpen voor uw huidtype.

Kan ik douchegel gebruiken om mijn haar te wassen?

Makkelijk, snel douchen en dan met de douchgel ook het haar wassen. Het klinkt aanlokkelijk, maar het wordt sterk afgeraden. Douchegel is namelijk speciaal gemaakt voor het gebruik op uw huid en bevat ingrediënten die de pH-waarde van uw haar kunnen verstoren. Dit heeft als gevolg dat de douchegel uw haar kan uitdrogen en beschadigen.

Carel Lurvink heeft verschillende bad- en doucheproducten in zijn assortiment. onder het merk La Belle Vie beiden wij bad en doucheproducten, sauna (hulp)artikelen, opgietmiddelen, massage oliën. Vragen over la Belle Vie artikelen of over de diverse bad- en doucheproducten? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag!