Filters

Stoombadmelk

7 producten


Wilt u een aangename ervaring aan uw gasten kunnen bieden? Het gebruik van stoombadmelk in sauna’s en stoombaden is essentieel om de ervaring van de gast te optimaliseren. Met deze stoombadmelk zorgt u voor de verlichting van verkoudheids- en griepsymtomen. Daarnaast is het ook een ideaal product als het gaat om de ontspanning. In deze blog geven antwoord op uw vragen en informeren wij u over de voordelen, het gebruik en de specifieke geuren van deze stoombadmelk.

Wat is stoombadmelk?

Stoombadmelk wordt vooral gebruikt in sauna’s en stoombaden. Het stoombadmelk is een melkachtige vloeistof, die wordt toegevoegd aan het stoombadwater. Het melk zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid in de ruimte wordt verhoogd en het opent luchtwegen. Het helpt u makkelijker ademhalen bij verkoudheid. Met deze melk kunt u, ondanks de verkoudheid of griep, dus toch heerlijk genieten en ontspannen.

Hoe gebruik ik stoombadmelk?

Bij het gebruik van stoombadmelk komt niet veel kijken. Het is eigenlijk een erg eenvoudige handeling. U voegt, na dosering, de melk toe aan het stoombadwater. Afhankelijk van de grootte van het stoombad, kunt u de hoeveelheid bepalen aan de hand van de instructies op de fles. Mocht u bijvoorbeeld stoombadmelk met de geur eucalyptus willen toevoegen, gebruikt u de verhouding 15ml per liter water.

Wat zijn de voordelen van stoombadmelk?

Zoals eerder beschreven draagt deze stoombadmelk bij aan de verlichting van verkoudheids- en griepsymtomen en het openen van luchtwegen. Het belangrijkste is natuurlijk dat deze stoombadmelk ook ontspanning biedt voor uw gasten. De geur van eucalyptus wordt gekenmerkt door verfrissend en kalmerend en kan daardoor positief bijdragen aan het verminderen van ademhalingsproblemen. Hiermee biedt u de gasten een prettig verblijf, onder welke omstandigheden dan ook.

Welke geuren zijn beschikbaar in stoombadmelk?

Iedereen heeft een andere smaak en voorkeur voor een bepaalde geur. Wij hebben verschillende geuren stoombadmelk in ons assortiment. Waaronder het populaire Stoombadmelk eucalyptus, maar ook lavendel en dennen. Eucalyptus is de meest verkochte geur, door de goede werking bij gezondheidsklachten en ontspanning.

Hoelang blijft stoombadmelk goed na opening?

De houdbaarheid van de stoombadmelk kan variëren van fabrikant. Tot 12 maand na opening van de fles kunt u het product nog gebruiken. Door de melk op een donkere en koele plaats te bewaren verlegt u de houdbaarheid van de stoombadmelk. Het is van belang dat door gebruik de instructies goed worden doorgelezen.

Stoombadmelk bestellen?

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.