Filters

Scrubzout

1 product


La Belle Vie scrubzout Superieur rozen 25kg
Rozen
Cocos
Bloemen
Bamboe
Perzik
Eucalyptus
Lavendel
Coolwater
Appel kaneel

La Belle Vie scrubzout

In ons assortiment bieden wij hoogwaardig scrubzout van het professionele merk La Belle Vie. La belle Vie scrubzout verwijdert oude en dode huidcellen en stimuleert de doorbloeding van de huid wat een gezonde soepele huid als resultaat geeft. Carel Lurvink biedt verschillende geuren aan waaronder de populaire opties: eucalyptus, lavendel en rozen. Scrubzout wordt veel gebruikt in Sauna’s en schoonheidssalons maar kan ook prima thuis gebruikt worden voor gebruik na de sauna of na het douchen. Het scrubzout van La Belle Via wordt geleverd in zakken van 25kg. Een hoeveelheid die geschikt is voor professioneel gebruik en die lang mee gaat voor gebruik in een thuisomgeving.

Hoe gebruik u scrubzout?

Neem een kleine hoeveelheid (ongeveer scrubzout en masseer het zachtjes in je huid. Gebruik ronddraaiende bewegingen om de bloedcirculatie te stimuleren. Herhaal dit proces totdat u alle delen van uw huid hebt behandeld. Spoel vervolgens het scrubzout af met warm of lauw water. Het scrubzout verwijdert dode huidcellen en stimuleert de doorbloeding, wat resulteert in een gezonde en soepele huid.

Aangezien huidtypes variëren, verschilt de aanbevolen frequentie van scrubzoutgebruik. Mensen met een vette huid kunnen scrubzout vaker gebruiken dan mensen met een droge, dunne huid. Ongeacht uw huidtype, is het belangrijk om niet meer dan één keer per dag te scrubben om je huid niet te overbelasten. Om uw huid goed te voeden is het na scrubben ook erg fijn om een goede massageolie of ander huidverzorgingsproduct te gebruiken.

Wanneer gebruik ik scrubzout?

Het is meestal het beste om scrubzout na het gebruik van de sauna aan te brengen. De hitte en stoom in de sauna helpen de poriën te openen en zorgen ervoor dat uw huid zachter wordt. Dit maakt het scrubben effectiever, omdat dode huidcellen en onzuiverheden gemakkelijker kunnen worden verwijderd. Na de sauna kunt u het scrubzout gebruiken om uw huid te exfoliëren en te reinigen, gevolgd door een douche om het zout en de dode huidcellen weg te spoelen. Dit zal uw huid glad en verfrist achterlaten. Vergeet niet om na het scrubben een vochtinbrengende crème of massageolieolie aan te brengen om uw huid gehydrateerd te houden.

U kunt scrubzout voor het douchen gebruiken door het op een vochtige huid aan te brengen, zachtjes te masseren en vervolgens onder de douche af te spoelen. Dit opent de poriën en verwijdert dode huidcellen effectief. Aan de andere kant kunt u scrubzout ook na het douchen gebruiken, nadat u uw lichaam hebt gewassen. Masseer het zout op een vochtige huid, spoel het af en hydrateer uw huid grondig. De keuze hangt af van uw voorkeur. Vergeet niet om uw huid na het scrubben altijd goed te hydrateren om uitdroging te voorkomen.

Type scrubzout

De fijnheid van de korrels verschilt per scrubzout. Een grover type scrubzout is beter geschikt voor stevige huid en fijne korrels zijn juist beter geschikt voor de fijne huid van het gezicht. Met grovere korrels is de kans namelijk erg groot dat het scrubzout de huid beschadigt. Daartegenover staat dat een sensitieve of dunne huid een beter resultaat bereikt met een fijner type scrubzout.

Scrubzout bestellen?

Carel Lurvink is de groothandel van scrubzout. Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.