Filters

Scrubzout

1 product

Rozen
Cocos
Bloemen
Bamboe
Perzik
Eucalyptus
Lavendel
Coolwater
Appel kaneel

Scrubzout

In ons assortiment bieden wij hoogwaardig scrubzout van het professionele merk La Belle Vie. La belle Vie scrubzout verwijdert oude en dode huidcellen en stimuleert de doorbloeding van de huid wat een gezonde soepele huid als resultaat geeft. Geweldig scrubzout dat ruikt naar rozen. Scrubzout wordt veel gebruikt in Sauna’s en schoonheidssalons maar kan ook prima thuis gebruikt worden.

Hoe gebruikt u scrubzout?

U heeft maar een kleine hoeveelheid scrubzout nodig. Vervolgens masseert u het met ronddraaiende bewegingen in op de huid. Nadat u alle gewenste plekken heeft gemasseerd met scrubzout spoelt u het af met (lauw) warm water. Wij raden het aan scrubzout niet te vaak gebruiken, vooral niet bij een droge huid. Pas de frequentie van het scrubben aan het huidtype. Om uw huid goed te voeden is het na scrubben ook erg fijn om een goede massageolie of ander huidverzorgingsproduct te gebruiken.

Types scrubzout

De fijnheid van de korrels verschilt per scrubzout. Een grover type scrubzout is beter geschikt voor stevige huid en fijne korrels zijn juist beter geschikt voor de fijne huid van het gezicht. Met grovere korrels is de kans namelijk erg groot dat het scrubzout de huid beschadigt.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren