Supergloves wordt CaluGloves

Supergloves wordt CaluGloves
Nieuwe naam en verpakking voor uw disposable handschoenen

De naam van onze gecertificeerde disposable Supergloves gaan wij wijzigen in CaluGloves. Ook de verpakkingen zijn onder handen genomen waardoor ze nu meer belangrijke informatie geven aan onze klanten dan voorheen. Wel zijn zo veel mogelijk herkenbare elementen gebruikt. Zo zijn de kleuren hetzelfde gebleven en is de gekleurde ‘golf’ strakker geworden.

Op elke verpakking staat een afbeelding van de handschoen, zodat aan de buitenkant duidelijk is welke kleur handschoen in de doos zit. De belangrijke informatie op de onderkant van de doos staat naast het Engels nu in het Nederlands vermeld, het product is in vier talen omschreven en bij de QR code staat duidelijk welke informatie beschikbaar komt na het scannen hiervan. Alle CaluGloves zijn gecertificeerd als PBM. De hoogst haalbare prestatieniveau zijn behaald en bescherming tegen virussen is gegarandeerd. Ook deze informatie is op de verpakkingen terug te vinden.

De wijziging wordt gefaseerd doorgevoerd, waarbij eerst de bestaande voorraden worden verkocht.

CaluGloves wandhouder

Naast de nieuwe verpakkingen en de gewijzigde naam, hebben we een praktische universele wandhouder ontwikkeld. Met deze wandhouder kunnen dispenserdozen van verschillende afmetingen worden opgehangen. De CaluGloves wegwerphandschoenen kunnen met één hand snel en veilig uit de verpakking gehaald worden. Het plaatsen en vervangen van de dispenserdozen is zeer eenvoudig. De slimme kunststof ‘tanden’ houden de dispenserdoos perfect op zijn plaats.

Meer weten?

Neem contact op met onze afdeling Sales Support via [email protected] of 053 - 434 43 43 voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen