Dirks enkele uitgebogen ladder 8 optrede gecoat

Art: DGU0008
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Pluspunten

  • Horizontaal stavlak
  • Optimale sport-boom verbinding

Omschrijving

De Dirks enkele uitgebogen ladder is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik, met een focus op veiligheid en comfort. Deze ladder heeft een sportafstand van 28 cm, wat hem veelzijdig maakt voor verschillende soorten werkzaamheden. De ladder is behandeld met een speciale coating die de duurzaamheid verhoogt en tegelijkertijd een stevige grip biedt, essentieel voor veilig gebruik in diverse werkomgevingen.

Kenmerken Dirks enkele uitgebogen ladder

  • Horizontaal stavlak: De sporten van de ladder zijn ergonomisch vormgegeven en liggen in horizontale positie tijdens gebruik. Dit zorgt voor een breed en stabiel stavlak dat optimale veiligheid en draagcomfort biedt.
  • Optimale sport-boom verbinding: Geavanceerde fels- en uitzettechnieken resulteren in een uitzonderlijk sterke verbinding tussen de sporten en de ladderbomen, wat bijdraagt aan de structurele integriteit van de ladder.
  • Duurzame laddervoet: De voeten van de ladder zijn vervaardigd uit massief polyvinyl chloride, wat ze extreem duurzaam maakt. Ze zijn bestand tegen olie, diverse weersinvloeden en ozon, waardoor de ladder geschikt is voor langdurig gebruik in uitdagende omstandigheden.

Toepassing

Deze ladder is ideaal voor schilders, glazenwassers, en andere professionals die een betrouwbare en stabiele ladder nodig hebben voor hun werkzaamheden. Of u nu werkt op hoogte of stabiliteit nodig heeft op oneffen ondergronden, de Dirks enkele uitgebogen ladder biedt de oplossing.

Hoe kiest u de juiste ladder?

Er zijn verschillende soorten ladders beschikbaar, waaronder reformladders, telescopische ladders en rechte ladders. Maar hoe zien deze ladders er precies uit en welke is het meest geschikt voor uw werksituatie? Ontdek het allemaal in ons blog "De juiste ladder kiezen".

Dirks

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail of bel één van onze medewerkers

Technische gegevens

Merk Dirks
Materiaal Aluminium
Eigenschap Gecoat