CaluPrevent BLS halfgelaatsmasker 8100 next A1P2 R D

Art: 8116006
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Bas Kuis

Pluspunten

  • Beschermt tegen zowel deeltjes als gassen
  • Externe laag ter bescherming filtermateriaal
  • Voorzien van haak systeem met elastieken

Omschrijving

CaluPrevent BLS combimasker 8100 is een half gelaatsmasker uit de nieuwe 8000 next collectie adembescherming. De serie bestaat uit maskers die net zo eenvoudig zijn als disposable adembescherming maar de bescherming bieden van herbruikbare maskers. De maskers zijn ontworpen om vervangen te worden wanneer de filters op zijn. De CaluPrevent BLS 8000 serie combimaskers beschermen tegen zowel deeltjes als gassen in de lucht. De actieve kool die wordt gebruikt voor de filtratie van gassen en dampen is goedgekeurd volgens hoge veiligheidsnormen en veilig in gebruik. De filters bieden uitstekende filtratieprestaties zonder dat hiervoor giftige stoffen voor gebruikt zijn. Een externe laag zorgt voor de bescherming van het filtermateriaal tegen vuil, stof en vloeistoffen. Hiermee wordt de levensduur van de filter verlengd en kan het masker langer gebruikt worden.

De CaluPrevent BLS half gelaatsmaskers zijn voorzien van een haak systeem met elastieken waardoor het voor de drager mogelijk is het masker gemakkelijk te laten zakken. Dit kan zonder dat hiervoor het hoofd onderdeel verwijderd hoeft te worden. De maskers binnen de 8000 serie zijn zo ontworpen dat het een perfecte afdichting biedt zonder dat er een onaangename druk komt op de neus of mond van de drager. Doordat de maskers een compact formaat hebben met een lage positionering van de filters geeft het een hoge zichtbaarheid en een breed gezichtsveld.

CaluPrevent BLS 8100 next A1P2 R D

De drie verschillende maskers binnen de 8000 serie hebben elk een andere classificatie voor ademhalingsbescherming. De CaluPrevent BLS 8100 next heeft de adembescherming normering A1P2 R D. Hieronder verder uitgelegd waartegen het ademmasker bescherming biedt:

Kenletter A: Beschermt tegen organische gassen en dampen, oplosmiddelen met kookpunt hoger dan 65 graden.

Indeling P2: Beschermt tegen schadelijke stof, rook en nevel die ademhalingswegen kunnen aantasten. Stofklasse 2b, grenswaarde tussen 10mg/m3 en 0,1 mg/m3.

Codering R: Reusable, het masker heeft een afdichting die kan worden gereinigd en worden hergebruikt de dag erna. 

Codering D: Maskers met de vermelding D hebben de dolomiettest ondergaan en kunnen meer dan één shift binnen dezelfde dag worden gebruikt.

Het masker wordt inclusief filters geleverd. Deze hoeven niet seperaat bij besteld worden.

Positieve punten

+ Beschermt tegen zowel deeltjes als gassen
+ Externe laag ter bescherming filtermateriaal
+ Voorzien van haak systeem met elastieken

Technische gegevens

Materiaal gezicht onderdeel: duurzaam thermoplastisch elastomeer
Materiaal harnas: polyester en rubber
Materiaal uitademingsklep: siliconen
Materiaal hoofd onderdeel: Polypropyleen
Materiaal filters: Polypropyleen + Acrylonitrilbutadieenstyreen (ABS)

Bewaaradvies

Houdbaarheid: 5 jaar
Temperatuur: -10 graden / 50 graden
Relatieve vochtigheid: 80% max

CaluPrevent BLS

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment gelaatsmaskers. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluPrevent BLS

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren