Caluclean afvalzak 60x80cm grijs LDPE T50 20st

Art: 735
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Gemaakt van gerecycled LDPE
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Geleverd met praktische strip sluitclips
  • Verkrijgbaar in verschillende maten

Symbolen

Recycled Plastic Recycled Plastic

Omschrijving

Deze CaluClean LDPE (Low Density Polyethyleen) vuilniszak heeft een lage dichtheid. Het is het goedkopere alternatief KOMO afvalzak. Afvalzakken gemaakt van dit materiaal hebben een hoge scheurweerstand en treksterkte. Dit soort LDPE zakken zijn dus sterker dan HDPE. CaluClean LDPE afvalzakken zijn ideaal voor zwaarder afval en scherp materiaal. Dit komt door de elastische kwaliteit van de vuilniszakken. De CaluClean afvalzak heeft een afmeting van 60x80cm en een ditke van T50. De afvalzak bestaat voor 100% uit gerecycled materiaal en is na gebruik ook volledig recyclebaar.

Toepassing

Bestemd voor huisafval en bedrijfsafval

Positieve punten

+ Goedkoper en gelijkwaardig aan Komo vuilniszak
+ Geleverd met praktische strip sluitclips
+ Goede prijs/kwaliteit verhouding

Welke afvalzak heb ik nodig?

Het kiezen van de juiste vuilniszak lijkt zo simpel. Totdat u ziet dat ze er in allerlei verschillende soorten, maten, kleuren en diktes zijn. Maar wat zijn nou precies de verschillen tussen de verschillende afvalzakken? Wanneer kiest u welk materiaal en welke kleur? En hoe weet u wat het formaat van de zak moet zijn? We leggen het u graag uit in ons blog.

Technische gegevens

Kleur: Grijs
Slijtage: Hoge scheurweerstand en treksterkte
Afmetingen: 60 cm x 80 cm
Dikte: 50my
Inhoud: 60 liter
Materiaal: LDPE
Verpakking: 20 afvalzakken per rol, 20 rollen per doos

LDPE afvalzakken

LDPE (Low Density Polyethyleen) afvalzakken hebben een lagere dichtheid dan afvalzakken van gemaakt van HDPE (High Density Polyethyleen). LDPE-afvalzakken zijn in de meeste gevallen dikker dan HDPE-afvalzakken. LDPE-afvalzakken zijn sterker en rekbaarder dan HDPE-afvalzakken en kunnen goed gebruikt worden voor het verzamelen van zwaarder afval. LDPE-afvalzakken worden over het algemeen gemaakt van gerecycled plastic en zijn de milieuvriendelijke keuze. HDPE-afvalzakken zijn verkrijgbaar in de diktematen T50 tot en met T150.

Gerecycled materiaal

Het gebruik van gerecycled materiaal in afvalzakken draagt bij aan het verminderen van de hoeveelheid plasticafval die in het milieu terechtkomt. Deze zakken bieden nog steeds de duurzaamheid en functionaliteit die nodig zijn voor het veilig opslaan en transporteren van afval, maar met een lagere ecologische voetafdruk. Het kiezen voor een afvalzak gemaakt van gereyceld materiaal draagt bij aan het verminderen van de impact op het milieu. De CaluClean vuilniszak grijs bestaat voor 100% uit gerecycled materiaal.

Op zoek naar de geschikte afvalzak? Ontdek in ons blog de diverse types afvalzakken.

CaluClean

Onder het eigen Premium A+ label CaluClean fabriceren wij een zeer breed assortiment schoonmaakmaterialen. En leveren wij bij vele reinigingsproducten bijbehorende veiligheidsbladen en een gedetailleerd werkplan. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een email of bel een van onze specialisten.

Technische gegevens

Merk CaluClean
Kleur Grijs
Materiaal Ldpe
Eigenschap Duurzame afvalzakken