CALU TTS buigzaam frame voor stofdoek 40cm

Art: 290512
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Symbolen

Ecovadis silver 2021 Ecovadis silver 2021 Ecolabel Ecolabel

Bijbehorende producten

Omschrijving

Eigenschappen

CALU TTS frame voor het bevestigen van een stofdoek. Het stofwisdoek frame is zeer buigzaam en kan tot wel 270 graden kantelen. Dit maakt het CALU TTS frame uitermate geschikt voor het schoonmaken van ronde, onregelmatige of kleine oppervlakken. Dankzij de universele clip kan er gemakkelijk moppen of disposable stofdoeken bevestigd worden op het frame. De CALLU TTS frame heeft een groter oppervlak in vergelijking met handmatig vegen waardoor het afstoffen met het stofwisdoek tijdbesparend werkt. De stofwisdoekhouder is eenvoudig schoon te maken, daarnaast heeft het rubber gesloten cellen waardoor er geen bacteriën kunnen ophopen. Gebruik de stofwisdoek in combinatie met een telescopische steel om de stofdoek op hoge oppervlakken te gebruiken.

Positieve punten

+ Gemakkelijk moeilijke oppervlakken reinigen
+ Veelzijdig te gebruiken met moppen of stofdoeken
+ Vermindert de belasting door groter oppervlak

Technische gegevens

Materiaal: aluminium, polypropyleen
Afmeting 40cm (LxB): 40x6cm
Afmeting 60cm (LxB): 60x6cm


Calu TTS

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment schoonmaakartikelen . Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze product specialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CALU TTS
Materiaal Polypropyleen

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren