CALU TTS infinity lamello stofwisdoekhouder 60cm met rubberen lamellen

Art: 270760
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Breedte van 60cm waardoor groot vloeroppervlak tegelijk gereinigd kan worden
  • Perfect inzetbaar op gladde vloeren
  • Stofwisdoekhouder komt gemakkelijk onder kasten en andere obstakels

Symbolen

Ecovadis silver 2021 Ecovadis silver 2021 Ecolabel Ecolabel

Omschrijving

De CALU TTS infinity lamello stofwisdoekhouder is 60 cm breed en voorzien van rubberen lamellen. Het is hierdoor gemakkelijk en snel te reinigen om daarna weer in te zetten voor het stofwissen. Wij adviseren de stofwisdoekhouder altijd te gebruiken in combinatie met de CaluClean stofwisdoeken. Deze optimale combinatie zorgt ervoor dat u uw werk sneller én efficienter kan uitvoeren. Schoonmaken met stofwisdoeken is erg effectief bij het verwijderen van stof op gladde vloeren, dit komt dankzij hun statische lading die het stof aantrekt.

Infinity systeem

Infinity is het unieke ergonomische systeem, bestaande uit een telescopische handgreep met draaigreep en een frame met gewricht, ontworpen om de "∞" beweging en de professionele vloerreinigingswerkzaamheden te vergemakkelijken. Het continu aannemen van ongeschikte houdingen en het uitvoeren van herhaalde bewegingen die inspanning vereisen, kunnen leiden tot het ontstaan ​​van musculoskeletale aandoeningen: de directe gevolgen zijn een verslechtering van de gezondheid van de operator die gedwongen wordt zich ziek te melden en een daaropvolgende toename van de kosten die door bedrijven worden gedragen. Met het Infinity-systeem wordt het risico op het ontwikkelen van deze aandoeningen aanzienlijk verminderd, omdat het ontwerp rekening houdt met de ergonomie van de gebruiker en de bewegingsvrijheid vergroot. Dit zorgt voor meer comfort tijdens het gebruik van de schoonmaakapparatuur en vermindert het risico op letsel en gezondheidsproblemen. Het gebruik van Infinity helpt bij het verminderen van de kosten van verzuim door ziekte en maakt het werk veiliger en efficiënter.

Toepassing

Bestemd voor het reinigen van medische omgevingen zoals ziekenhuizen of praktijken.

Pluspunten

+ Perfect inzetbaar op gladde vloeren
+ De stofwisdoeken zijn makkelijk te monteren middels rozetten en de fixeerpunten. 
+ 60cm breed waardoor er meer vloeroppervlak te gelijk gereinigd kan worden 
+ Gemakkelijk onder kasten en obstakels dankzij de handige vormgeving
+ Steriliseerbaar tot 120°C
+ Ontworpen om de belasting van de gebruiker te verminderen en de productiviteit te verhogen

Technische gegevens

Kleur: grijs/groen
Formaat: 60 cm x 11 cm
Compatibel met de Infinity Pro steel
Materiaal: Polypropyleen, nylon
Bevestiging: Rozet (op vier punten)
Verpakking: per stuk

CALU TTS

Onder het eigen Premium A+ label fabriceren wij een zeer breed assortiment schoonmaakmaterialen. En leveren wij bij vele reinigingsproducten bijbehorende veiligheidsbladen en een gedetailleerd werkplan. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CALU TTS
Materiaal Polypropyleen

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren